Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Veron subliniază importanţa unei victorii cu Nigeria, în primul meci al "pumelor" la CM 2010

Veron subliniază importanţa unei victorii cu Nigeria, în primul meci al "pumelor" la CM 2010

Veron subliniază importanţa unei victorii cu Nigeria, în primul meci al "pumelor" la CM 2010
04 Iun 2010   •   12:53

Veteranul argentinian Juan Sebastian Veron a declarat că un început bun împotriva Nigeriei în primul meci din grupa B, de pe 12 iunie, va fi determinant în evoluţia echipei la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Mijlocaşul de 35 de ani, care evoluează pentru Estudiantes, consideră că pregătirile pentru turneul final merg destul de bine şi a mărturisit că Argentina este capabilă să facă un turneu grozav. "Meciul contra Nigeriei va fi foarte importantă să arate unde ne aflăm. Cred că dacă începem bine, putem să ajungem departe", a declarat Veron, citat de AS.

"Suntem într-o perioadă de antrenamente, facem teste, dar toată lumea este în formă bună. Antrenorii sunt de asemenea buni pentru că sunt alături de noi şi ne ascultă. Scopul e unul singur: să avem o Cupă Mondială de neuitat".

"Este important să lucrăm în linişte la Pretoria, câteva zile înainte de turneu, şi să facem o analiză a jocului. Zilele până la Cupa Mondială sunt foarte tensionate, în general, dar echipa contrazice asta la antrenamente. Avem jucători cu experienţă, iar cei tineri învaţă de la ei", a mai spus Veron.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close