Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Veşti bune pentru naţionala Angliei, proaste pentru United. Rooney lipseşte 2-4 săptămâni

Veşti bune pentru naţionala Angliei, proaste pentru United. Rooney lipseşte 2-4 săptămâni

Veşti bune pentru naţionala Angliei, proaste pentru United. Rooney lipseşte 2-4 săptămâni
Sursa foto: wayne rooney
31 Mar 2010   •   17:20

Suporterii naţionalei Angliei răsuflă uşuraţi. Accidentarea suferită de Wayne Rooney în meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Bayern Munchen nu este pe atât de gravă pe cât se părea. Glezna lui Rooney se va vindeca, spun medicii, în timp util pentru Cupa Mondială din Africa de Sud, dar nu suficient de repede pentru ca atacantul să joace în meciurile decisive ale lui United din perioada care urmează.
Manchester United a avut, la Munchen, un final de partidă de coşmar. În afară de golul decivis înscris de Ivica Olic pentru Bayern în minutul 90+2, Rooney a fost accidentat la gleznă de Mario Gomez. Atacantul care a marcat 25 de goluri în acest sezon pentru Manchester United a părăsit stadionul sprijinindu-se în cârje, dar Alex Ferguson nu era foarte îngrijorat după meci.
"În mod evident s-a accidentat la gleznă, o să aflăm mai multe miercuri. Nu cred că este o lovitură groaznică, totuşi.", declara tehnicianul scoţian.
Manchester United va întâlni, în săptămânile care urmează, cu Chelsea şi Manchester City în campionat şi Bayern Munchen în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close