Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Wayne Bridge s-a retras din naţionala Angliei şi pierde Mondialul din cauza lui Terry

Wayne Bridge s-a retras din naţionala Angliei şi pierde Mondialul din cauza lui Terry

Wayne Bridge s-a retras din naţionala Angliei şi pierde Mondialul din cauza lui Terry
Sursa foto: wayne bridge
25 Feb 2010   •   15:00

Gestul lui John Terry de a avea o relaţie secretă cu iubita şi mama copilului lui Wayne Bridge l-a determinat pe acesta din urmă să anunţe că nu mai este la dispoziţia echipei naţionale a Angliei. Fundaşul lateral al lui Manchester City a fost puternic afectat de gestul fostului său coleg de la Chelsea şi, din câte se pare, a refuzat inclusiv să dea mâna cu el.
"A fost mereu o onoare să joc pentru Anglia. Totuşi, după o îndelungată reflecţie, am ajuns la concluzia că îmi este imposibil să ocup un loc în lotul echipei întrucât ar apărea discuţii şi conflicte.", a comunicat Wayne Bridge, conform FIFA.com.
"Din păcate, pentru binele echipei şi din cauza evenimentelor tulburătoare care ar apărea în mod cert, am decis să nu mai stau la dispoziţia selecţionerului. M-am gândit mult şi bine despre locul meu în echipa Angliei după evenimentele din ultimele săptămâni şi astăzi (n.r. joi) l-am anunţat pe selecţioner. Doresc echipei succes în Africa de Sud", a completat Bridge, în mod evident afectat de decizia pe care a fost nevoit să o ia.
Fosta iubită a lui Wayne Bridge, modelul francez de lenjerie intimă Vanessa Perroncel, a avut o relaţie amoroasă cu John Terry timp de mai multe luni, iar povestea a "transpirat" în presă în urmă cu câteva săptămâni. Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a reacţionat imediat şi i-a retras jucătorului banderola de căpitan.
Retragerea lui Wayne Bridge din echipa naţională, coroborată cu accidentarea de durată a lui Ashley Cole, de la Chelsea, îl pune pe Capello într-o situaţie foarte incomodă înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud. Italianul este acum nevoit să găsească fundaşi stânga de valoare printre jucători care nu au mai evoluat pentru echipa naţională.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Angliei CM2010 Fabio Capello
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close