Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Xavi: "Am dominat Germania. Dedic victoria poporului spaniol"

Xavi: "Am dominat Germania. Dedic victoria poporului spaniol"

Xavi: "Am dominat Germania. Dedic victoria poporului spaniol"
08 Iul 2010   •   09:02

Coordonatorul de joc echipei naţionale a Spaniei, Xavi Hernandez, şi-a exprimat entuziasmul pentru calificarea în finala Cupei Mondiale. Mijlocaşul Barcelonei consideră că "La Roja" şi-a dominat adversarul din semifinală şi că partida cu Olanda ar putea fi câştigată dacă spaniolii vor juca la fel cum au făcut-o cu Germania.

"Sunt foarte fericit, am meritat să ajungem în finală. Am dominat meciul, am reuşit să ne impunem jocul, mai ales în repriza secundă. Adversara din finală, Olanda, are jucători foarte buni, dar dacă vom juca la fel ca în meciul cu Germania, avem şanse. Dedic această victorie poporului spaniol", a precizat Xavi.

Antenorul Spaniei, Vicente del Bosque, este mulţumit că Spania a câştigat bătălia de la mijlocul terenului, lucru foarte important pentru a învinge Germania.

"Mereu ne bazăm pe calitatea jucătorilor de la mijloc. Este un mijloc bine organizat şi, dacă avem ordine, putem pune în valoare talentul indifidual. Avem jucători mari, excelenţi, iar asta face totul mult mai uşor. Conduc un grup de tineri cu foarte multă experienţă în lumea fotbalului.", a declarat Del Bosque, potrivit Eurosport.


Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close