Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Zimbabwe - Brazilia 0-3. Victoria e umbrită de accidentarea portarului Julio Cesar

Zimbabwe - Brazilia 0-3. Victoria e umbrită de accidentarea portarului Julio Cesar

Zimbabwe - Brazilia 0-3. Victoria e umbrită de accidentarea portarului Julio Cesar
Sursa foto: julio cesar
02 Iun 2010   •   21:17

Echipa naţională a Braziliei a câştigat miercuri fără mare greutate meciul amical cu în Zimbabwe. Selecţionata lui Carlos Dunga s-a impus graţie reuşitelor lui Bastos, Robinho şi Elano, dar ar putea să-l fi pierdut pe portarul titular Julio Cesar, schimbat în prima repriză din cauza unei accidentări.
Pregătirile pentru Cupa Mondială merg bine pentru Brazilieni. Selecţionata "auriverde" a învins modesta echipă a statului Zimbabwe, cu toate că nu a reuşit să deschidă scorul până în minutul 42. Primul gol a fost unul senzaţional, marcat de fundaşul stânga Michael Bastos direct din lovitură liberă la vinclu. Scorul a devenit 2-0 pentru brazilieni în minutul 44, când Robinho a profitat de o pasă excelentă a lui Maicon şi l-a bătut uşor pe Sibanda. Elano a stabilit scorul final în minutul 56, după o combinaţie frumoasă între Dani Alves şi Baptista şi o pasă perfectă a primului.
Singurul moment trist al partidei pentru brazilieni a venit în minutul 26, când Gomes l-a schimbat pe Julio Cesar, accidentat aparent la spate. Nu se ştie încă dacă lovitura îi va pune în pericol prezenţa la Cupa Mondială, dar acest lucru este puţin probabil.
Formaţiile de joc:
Brazilia: 1-Julio Cesar; 3-Thiago Silva, 4-Lucio, 2-Maicon, 6-Michel Bastos; 7-Elano, 10-Kaka, 5-Felipe Melo, 8-Gilberto Silva; 9-Luis Fabiano, 11-Robinho
Zimbabwe: 1-Sibanda; 14-Makonese, 7-Mwanjale, 6-Mapemba, 12-Jambo; 5-Rambanapasi, 8-Nengomasha, 11-Caruro, 10-Antipas; 17-Musona, 9-Benjani
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Braziliei CM2010 Zimbabwe
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close