Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversari România: Serbia s-a distrat cu Bulgaria. Lituania, doar egal cu Moldova

Adversari România: Serbia s-a distrat cu Bulgaria. Lituania, doar egal cu Moldova

Adversari România: Serbia s-a distrat cu Bulgaria. Lituania, doar egal cu Moldova
19 Noi 2008   •   20:38

Adversara din 28 martie 2009 a României în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2010, Serbia, a învins la scor de tenis selecţionata similară a Bulgariei, o formaţie care în precedenta campanie de calificare, cea pentru ?europene?, ne-a dat multe bătăi de cap. Serbia s-a impus cu scorul de 6-1, patru dintre golurile formaţiei gazdă fiind marcate în prima repriză.
Serbia a deschis scorul în minutul 9, prin Jovanovic, după ce Milosevic ratase un penalty în minutul 6, dar Georgiev a egalat după numai 11 minute. Vecinii noştri de la sud nu au putut însă rezista prea mult timp în faţa liderului grupei noastre preliminare. În minutul 27, Jovanovic a readus Serbia în avantaj, pentru ca Milosevic să majoreze scorul la doar un minut distanţă.
Acelaşi Milosevic a stabilit şi scorul primei reprize, înscriind în minutul 34. După reluare, Serbia a mai punctat prin Milijas şi Lazovic, în minutele 57, respectiv 67.
Lituania - Moldova 1-1
Într-un alt meci amical, selecţionata Lituaniei, care ne-a umilit în prima partidă din aceste preliminarii, la Cluj-Napoca, a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Moldova. Bugaiov a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 69, iar Savenas a egalat din penalty trei minute mai târziu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close