Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cad capete de antrenori după meciurile de califiare la WC2010

Cad capete de antrenori după meciurile de califiare la WC2010

Cad capete de antrenori după meciurile de califiare la WC2010
Sursa foto: wc2010
10 Sep 2009   •   17:14

Selecţionerul Belgiei, Franky Vercauteren, şi-a prezentat demisia, miercuri seară, după înfrângerea din deplasare, cu Armenia, scor 1-2, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.
" După o asemenea prestaţie nu are niciun sens să mai continui. Moralul nostru este la pământ. Aş fi vrut să-mi acord 24 de ore pentru a reflecta, dar asta n-ar fi ajutat la nimic. Prefer să mă opresc imediat ", a declarat Vercauteren.
După demiterea lui Rene Vandereycken, la 7 aprilie, Vercauteren asigura interimatul în aşteptarea olandezului Dick Advocaat, care va prelua funcţia respectivă la 1 ianuarie 2010.
Belgia este a patra în grupa a 5-a preliminară, cu şapte puncte adunate în tot atâtea partide şi nu are nicio şansă de calificare la Cupa Mondială din 2010.
De asemenea, antrenorul olandez Leo Beenhakker, selecţioner al Poloniei în ultimii trei ani, a părăsit funcţia după ce echipa sa a pierdut orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2010, a anunţat preşedintele Federaţiei Poloneze de Fotbal (PZPN), Grzegorz Lato.
"A fost ultimul meci al lui Leo Beenhakker ca selecţioner al Poloniei", a declarat Lato, după jocul pierdut în deplasare, cu Slovenia, scor 0-3.
Polonia va ma juca împotriva Cehiei şi a Slovaciei în actualele preliminarii, aflându-se pe penultimul loc în clasamentul grupei a 3-a, zona Europa , fără şanse de calificare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Africa de Sud Belgia Polonia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close