Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Campionii mondiali nu pot sta deoparte. Francesco Totti revine în naţionala Italiei după 3 ani!

Campionii mondiali nu pot sta deoparte. Francesco Totti revine în naţionala Italiei după 3 ani!

Campionii mondiali nu pot sta deoparte. Francesco Totti revine în naţionala Italiei după 3 ani!
Sursa foto: francesco totti
07 Iul 2009   •   14:11

"Squadra Azzura" ar putea recâştiga unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi din ultimul deceniu, după ce Francesco Totti a anunţat public că este din nou la dispoziţia selecţionerului Marcello Lippi. În vârstă de 32 de ani, atacantul lui AS Roma a fost accidentat constant după Cupa Mondială din Germania, unde Italia a devenit campioană, şi a declarat că se retrage.
Turneul mondial din 2006 a părut să fie pentru Totti "cântecul lebedei", atacatul din capitala Italiei venind la echipa naţională după o absenţă de trei luni pricinuită de o accidentare oribilă la gleznă şi jucând cu plăcuţe metalice în picior. Căpitanul Romei a făcut un turneu foarte bun, totuşi, marcând şi un gol din penalty în faţa Australiei, în optimile de finală, şi s-a retras în glorie. Totuşi, prezenţa lui Marcello Lippi pe banca Squadrei Azzura l-a determinat pe Totti să revină asupra deciziei, în ciuda problemelor pe care le are la genunchi şi care par să nu-i dea pace.
"Este acum decizia lui Lippi. Eu nu pot să neg că vrea şi dacă mă cheamă, vorbim. Depinde de mine fizic şi mental, dar să nu glumim despre două Cupe Mondiale. În acest moment nu sunt la parametri maximi, dar faptul că mă antrenez cu atâţia tineri mă face şi pe mine să mă simt în vână", a declarat Totti potrivit Sports Illustrated.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close