Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Claudio Ranieri a demisionat din funcţia de antrenor al echipei AS Roma

Claudio Ranieri a demisionat din funcţia de antrenor al echipei AS Roma

Claudio Ranieri a demisionat din funcţia de antrenor al echipei AS Roma
21 Feb 2011   •   10:03

Claudio Ranieri nu mai este antrenorul Romei. Tehnicianul echipei din capitala Italiei a luat decizia de a demisiona la finalul meciului pierdut cu 4-3 la Genova, în etapa a 26-a din Serie A. A fost cel de-al patrulea eşec consecutiv suferit de vicecampioana Italiei, iar protestele fanilor la adresa antrenorului s-au intensificat în ultima perioadă.

Întotdeuna m-am gândit la binele Romei. După un astfel de meci, cred că este necesar să trimit un semnal. După fluierul final, m-am dus în vestiar, am mulţumit echipei şi le-am comunicat decizia mea de a demisiona”, a declarat Ranieri pentru agenţia italiană ANSA. Tehnicianul giallorossilor a continuat: „Mereu am spus că dacă nu voi reuşi aici mă va răni mai mult decât în cazul oricărui alt club. Să-mi văd băieţii învinşi este foarte dureros pentru mine. Le mulţumesc fanilor şi preşedintelui Sensi. În ciuda tuturor dificultăţilor, am făcut o treabă bună în sezonul trecut şi în cel actual”.

Suporterii romani nu dau vina doar pe Ranieri pentru forma slabă a echipei. După înfrângerea cu Genoa, mai mulţi suporteri ai giallorossilor i-au aşteptat pe jucători la Trigoria, locul de cantonament al Romei, şi i-au numit „mercenari nedemni”.

Conform presei italiene, principalul favorit pentru a-i lua locul lui Claudio Ranieri este Vincenzo Montella (36 de ani), fost jucător Romei şi actualmente antrenor la academia de tineret a clubului din capitala Italiei.

×
Subiecte în articol: Claudio Ranieri demisie AS Roma Serie A
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close