Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo a încurcat țara în care joacă și a uitat sloganul echipei, la prezentarea oficială de la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a încurcat țara în care joacă și a uitat sloganul echipei, la prezentarea oficială de la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr, după ce în urmă cu câteva zile semnase cu echipa din Arabia Saudită, însă în timpul evenimentului fotbalistul a făcut câteva gafe.

Cristiano Ronaldo a încurcat țara în care joacă și a uitat sloganul echipei, la prezentarea oficială de la Al-Nassr
Sursa foto: Profimedia Images
de Alexandra Cojoianu    |    03 Ian 2023   •   22:06

De asemenea, portughezul a confundat țările, anunțând că a venit să joace în Africa de Sud, în timp ce explica jurnaliștilor că fotbalul este în schimbare și că nu este finalul carierei lui.

La finalul conferinței de presă, Ronaldo a pășit pe stadionul din Riad, unde suporterii cântau și dansau în tribune așteptând prezentarea sa.

În încheiere, portughezului i s-a alăturat familia, iar prezentatoarea evenimentului i-a cerut să rostească ultimele cuvinte, în arabă, pe care acesta le pregătise.

Cristiano Ronaldo s-a amuzat spunând că a uitat deja cuvintele, care reprezintă sloganul clubului – „Al-Aalami”, scandate de fanii aflați în tribunele stadionului.

Cele două cuvinte înseamnă, într-o traducere aproximativă, ”clubul internațional”.

Organizatorii nu au fost mulțumiți de pronunție, astfel că momentul a fost repetat. De această dată, prezentatoarea a rostit cuvintele, apoi Cristiano Ronaldo a repetat.

 

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Al-Nassr
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close