Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fotbaliştii lui Bari, atacaţi de propriii fani după antrenament

Fotbaliştii lui Bari, atacaţi de propriii fani după antrenament

Fotbaliştii lui Bari, atacaţi de propriii fani după antrenament
23 Feb 2011   •   11:06

Bari stă pe un butoi de pulbere. Echipa la care este împrumutat românul Paul Codrea ocupă ultimul loc în Serie A după 26 de etape şi are şanse minime să evite retrogradarea. Deşi săptămâna trecută antrenorul Giampiero Ventura a fost înlocuit cu Bartolo Mutti, fanii continuă să fie nemulţumiţi.

 
Ultraşii au decis să iasă la atac şi, marţi, după antrenamentul echipei, aproximativ 200 de persoane i-au aşteptat pe jucători şi, în afara jignirilor, au recurc şi la agresiuni fizice. Conform presei italiene, Marco Rosi şi Emanuel Rivas au fost loviţi, iar Massimo Donati a fost scuipat în faţă. Suporterii au fost mai reţinuţi în privinţa noului antrenor, datorită perioadei scurte de când a preluat conducerea grupării din Bari.
 
M-am obişnuit cu atmosfera de aici şi e normai să fim contestaţi dacă nu sunt rezultate. Dar mie ce să-mi facă, doar nu am apucat să joc încă nici un minut de când am venit. Sînt şanse foarte puţine de salvare, însă măcar să terminăm campionatul cu capul sus”, a comentat incidentul Paul Codrea pentru Gazeta Sporturilor.

×
Subiecte în articol: Serie A suporteri atac antrenament
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close