Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Javier Hernandez salvează un punct pentru Manchester United în derbyul cu Liverpool

Javier Hernandez salvează un punct pentru Manchester United în derbyul cu Liverpool

Javier Hernandez salvează un punct pentru Manchester United în derbyul cu Liverpool
de M.T.    |    15 Oct 2011   •   18:10

Mexicanul Javier Hernandez a intrat pe teren în repriza a doua a meciului dintre Liverpool şi Manchester United, scor 1-1, şi a marcat golul prin care campioana Angliei a obţinut un punct pe Anfield, într-o partidă în care Wayne Rooney nu a evoluat niciun minut.

 
Sir Alex Ferguson a explicat că atacantul de 25 de ani nu a fost folosit pentru că este „devastat” de pedeapsa primită de la UEFA, care l-a suspendat pentru trei meciuri în urma eliminării din partida Muntenegru - Anglia 2-2, din preliminariile Campionatului European.
 
Managerul „diavolilor” a propus şi alte surprize în echipa de start, Hernandez, Nani sau Valencia fiind lăsaţi pe bancă, în timp ce Phil Jones a fost folosit în linia de mijloc, iar Giggs, Park şi Wellbeck au jucat din primul minut.
 
Decizia scoţianului de a face experimente părea a fi una greşită, după ce Steven Gerrard, titular pentru prima oară din luna aprilie, a deschis scorul pentru Liverpool în minutul 68, dintr-o lovitură liberă uşor acordată în urma unui duel dintre Rio Ferdinand şi Charlie Adam.
 
Ferguson i-a introdus imediat pe teren pe Hernandez şi pe Nani, iar mexicanul avea să egaleze cu nouă minute înainte de final, când a marcat din apropiere după o lovitură de colţ. „Cormoranii” ar fi putut totuşi obţine victoria, dar spaniolul David De Gea a intervenit de două ori providenţial în faţa lui Kuyt şi a lui Henderson.
 
Pentru Manchester United, în continuare neânvinsă în acest sezon, urmează meciul cu Oţelul Galaţi din Liga Campionilor, la Bucureşti, şi un alt derby, cel cu Manchester City, în campionat.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close