Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kahn rememorează finala de coşmar din 1999: "Ne-a luat mai mult de un an să ne revenim!" (VIDEO)

Kahn rememorează finala de coşmar din 1999: "Ne-a luat mai mult de un an să ne revenim!" (VIDEO)

Kahn rememorează finala de coşmar din 1999: "Ne-a luat mai mult de un an să ne revenim!" (VIDEO)
Sursa foto: oliver kahn
26 Mai 2009   •   19:28

Marţi, 26 mai 2009 se împlinesc zece ani de la finala de poveste a Ligii Campionilor câştigată în prelungiri de Manchester United în faţa ghinionistei echipe germane Bayern Munchen. Portarul bavarezilor de pe stadionul Nou Camp din Barcelona şi-a adus aminte după un deceniu cum l-au afectat cele două goluri înscrise de Sheringham şi Solskjaer într-un moment în care simţea deja că are o mână pe trofeul Ligii Campionilor.
"Aveam deja o mână pe cupă şi de-odată s-a întâmplat ceva ce nu ne-am fi putut imagina. Acesta este fotbalul, nu ne-am concentrat aşa cum ar fi trebuit. Meciul are aproximativ 90 de minute, nu 85 sau 88", a declarat plin de regret Kahn pentru BBC.
Portarul de legendă al lui Bayern a descris şocul din vestiarul echipei germane.
?Unii dintre jucători au mers direct să se culce, alţii au mers la petrecerea de după meci. Eu am stat singur cu părinţii mei şi l-am holbat în gol la masă.?, a declarat fostul portar.
Înfrângerea din 1999 a fost totuşi repede răzbunată de fotbaliştii lui Bayern, care au învins la penalty-uri Valencia în finala Ligii Campionilor din 2001, într-un sezon în care Oliver Kahn a fost declarat cel mai bun jucător al competiţiei.
Rememoraţi finala de vis/coşmar din 1999:

Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close