Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Legia Varşovia, exclusă din Liga Campionilor. Locul polonezilor va fi luat de Celtic Glasgow

Legia Varşovia, exclusă din Liga Campionilor. Locul polonezilor va fi luat de Celtic Glasgow

Legia Varşovia, exclusă din Liga Campionilor. Locul polonezilor va fi luat de Celtic Glasgow
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    08 Aug 2014   •   12:36

Legia Varşovia, una dintre posibilele adversare ale Stelei în playoff-ul Ligii Campionilor, a fost exclusă din competiţie, pentru că în manşa a doua a turului trei preliminar a folosit un jucător aflat în stare de suspendare.

În aceste condiţii, UEFA a decis să acorde victoria la masa verde cu scorul de 3-0 celor de la Celtic Glasgow, echipa scoţiană calificându-se astfel în playoff, datorită golului marcat în deplasare, în meciul tur, pierdut cu scorul de 4-1.

UEFA a deschis o anchetă privind folosirea jucătorului Bartosz Bereszynski de către echipa Legia Varşovia în partida cu Celtic Glasgow, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, a anunţat încă de joi site-ul oficial al clubului polonez.

Fotbalistul în cauză a intrat pe teren în minutul 86 al partidei de la Glasgow, pe care Legia Varşovia a câştigat-o cu scorul de 2-0.

Bereszynski a primit cartonaşul roşu în ultimul meci disputat de Legia Varşovia în sezonul precedent, cu Apollon Limassol, în faza grupelor Europa League şi era în stare de suspendare la Glasgow.

Legia Varşovia va evolua în playoff-ul Europa League, acolo unde ar fi trebuit să joace Celtic Glasgow.

În urma acestei decizii luate de forul european, campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, îşi pierde statutul de cap de serie în playoff, preluat de Celtic, astfel că echipa la care evoluează şi românul Cosmin Moţi ar putea întâlni Steaua în această fază a competiţiei.

Pe lista posibililor adversari ai Stelei se mai află Maribor (Slovenia), Slovan Bratislava (Slovacia), Aalborg (Danemarca) şi Malmo (Suedia).

Tragerea la sorţi a meciurilor din playoff-ul Ligii Campionilor este programată vineri, la Nyon, de la ora 13.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close