Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Finalista ediţiei trecute, Borussia Dortmund, învinsă în Italia. Hattrick pentru Lionel Messi

Liga Campionilor: Finalista ediţiei trecute, Borussia Dortmund, învinsă în Italia. Hattrick pentru Lionel Messi

Liga Campionilor: Finalista ediţiei trecute, Borussia Dortmund, învinsă în Italia. Hattrick pentru Lionel Messi
de M.T.    |    18 Sep 2013   •   23:57

Finalista ediţiei trecute a Ligii Campionilor, Borussia Dortmund, a început noul sezon cu o înfrângere în Italia, formaţia antrenată de Jurgen Klopp fiind învinsă de Napoli cu 2-1, în grupa F.

Gonzalo Higuain a deschis scorul pentru echipa de lângă Vezuviu, care şi-a dublat avantajul printr-o execuţie splendidă din lovitură liberă a lui Lorenzo Insigne. Golul de onoare al germanilor i-a aparţinut tot unui jucător al gazdelor, Camilo Zuniga învingându-şi propriul portar.

În celălalt meci al celei mai echilibrate grupe din actuala ediţie a Ligii Campionilor, în Franţa, Arsenal s-a impus cu 2-1 în faţa lui Olympique Marseille. Walcott şi Ramsey au punctat pentru oaspeţi, în timp de Jordan Ayew a transformat un penalty pentru francezi.

În grupa H, Lionel Messi i-a răspuns rivalului său Cristiano Ronaldo, care, marţi, marcase de trei ori împotriva lui Galatasaray, şi a reuşit de asemenea un hattrick, în victoria Barcelonei cu Ajax Amsterdam, scor 4-0.

Argentinianul a înscris primele două goluri ale echipei sale, pentru ca Pique să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, înainte ca Messi să stabilească rezultatul final.

În aceeaşi grupă, AC Milan a învins pe teren propriu pe Celtic Glasgow, autogolul lui Izaguirre şi reuşita lui Muntari, ambele venite în ultimele zece minute, evitând un pas greşit pentru rossoneri.

Atletico Madrid a revenit cu dreptul în cea mai importantă competiţie intercluburi, formaţia din capitala Spaniei impunându-se cu 3-1 pe teren propriu în faţa lui Zenit St. Petersburg.

Miranda, Arda Turan şi Baptistao au marcat pentru echipa antrenată de Diego Simeone, în timp ce brazilianul Hulk a stabilit o egalare care s-a dovedit a fi doar provizorie.

Tot în grupa G, FC Porto a obţinut un succes previzibil pe terenul Austriei Viena, scor 1-0, printr-un gol înscris de Lucho Gonzalez.

Rezultate Liga Campionilor


Grupa E: Chelsea - FC Basel 1-2, Schalke - Steaua 3-0

Grupa F: Marseille - Arsenal 1-2, Napoli - Dortmund 2-1

Grupa G:
Atletico Madrid - Zenit 3-1, Austria Viena - FC Porto 0-1

Grupa H:
Milan - Celtic 2-0, Barcelona - Ajax 4-0

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close