Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Real Madrid a făcut scorul serii la Istanbul. Surpriză la Copenhaga

Liga Campionilor: Real Madrid a făcut scorul serii la Istanbul. Surpriză la Copenhaga

Liga Campionilor: Real Madrid a făcut scorul serii la Istanbul. Surpriză la Copenhaga
de M.T.    |    18 Sep 2013   •   00:07

Real Madrid a reuşit scorul serii în Liga Campionilor, impunându-se cu 6-1 în faţa lui Galatasaray, chiar la Istanbul, în grupa B a competiţiei.

Cristiano Ronaldo a înscris un hattrick, Karim Benzema a contribuit cu o dublă, iar Isco a completat lista marcatorilor pentru echipa din capitala Spaniei, în timp ce Umut Bulut a punctat pentru campioana Turciei.

În celălalt meci al grupei, în Danemarca, Juventus Torino a obţinut doar o remiză, scor 1-1, în duelul cu FC Copenhaga.

Gazdele au deschis scorul în prima repriză, prin Jorgensen, dar campionii Italiei au egalat după pauză, graţie reuşitei lui Quagliarella.

În grupa A, echipa antrenată de Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk, a început cu dreptul noul sezon din Liga Campionilor, câştigând cu 2-0 pe terenul lui Real Sociedad, graţie dublei lui Alex Teixeira.

Duel spectaculos pe Old Trafford, acolo unde Manchester United a învins cu 4-2 pe Bayer Leverkusen. Rooney, cu o dublă, Van Persie şi Valencia au marcat golurile care i-au asigurat managerului David Moyes un debut fericit în această competiţie, în timp ce Rolfes şi Omer Toprak au înscris pentru oaspeţi.

În grupa D, deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen, a obţinut o victorie facilă pe teren propriu, scor 3-0 cu TSKA Moscova, Alaba, Mandzukic şi Robben fiind autorii golurilor pentru trupa lui Guardiola.

Tot cu 3-0 a câştigat şi Manchester City, în deplasarea de la Viktoria Plzen, golurile vicecampioanei Angliei venind după pauză, în decurs de zece minute. Dzeko a deschis scorul la puţin timp de la reluare, Yaya Toure a dublat avantajul "cetăţenilor", pentru ca Aguero să stabilească rezultatul final.

Rezultate previzibile în grupa C, acolo unde Benfica a trecut cu 2-0 pe teren propriu de Anderlecht, goluri Djuricic şi Luisao, iar PSG s-a impus cu 4-1 în Grecia, în faţa lui Olympiakos.

Cavani, Thiago Motta, de două ori, şi Marquinhos au marcat pentru campioana Franţei, care şi-a permis să rateze şi un penalty, prin Ibrahimovic, în timp ce golul de onoare al elenilor a fost înscris de Weiss.

Rezultate Liga Campionilor

Grupa A: Man. United - Bayer Leverkusen 4-2, Real Sociedad - Shakhtar Donetsk 0-2

Grupa B: FC Copenhaga - Juventus 1-1, Galatasaray - Real Madrid 1-6

Grupa C:
Benfica - Anderlecht 2-0, Olympiakos - Paris St. Germain 1-4

Grupa D:
Bayern Munchen - TSKA Moscova 3-0, Viktoria Plzen - Man. City 0-3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close