Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Playoff Liga Campionilor: Celtic Glasgow obţine o calificare spectaculoasă şi dramatică în faza grupelor

Playoff Liga Campionilor: Celtic Glasgow obţine o calificare spectaculoasă şi dramatică în faza grupelor

Playoff Liga Campionilor: Celtic Glasgow obţine o calificare spectaculoasă şi dramatică în faza grupelor
de M.T.    |    28 Aug 2013   •   23:50

Celtic Glasgow a reuşit să întoarcă senzaţional rezultatul din meciul tur cu Shakhter Karagandy şi să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Scoţienii au pierdut prima manşă disputată în Kazahstan cu 2-0, dar s-au impus dramatic pe teren propriu cu 3-0, golul decisiv fiind marcat în ultimul minut.

Commons a deschis scorul în prelungirile primei reprize, pentru ca Samaras să egaleze situaţia la general imediat după reluare. Eroul gazdelor a fost tânărul Forrest, jucătorul de 22 de ani marcând golul calificării în al doilea minut de prelungire dictat de arbitru.

Nu a fost loc de surprize la Milano, acolo unde AC Milan s-a impus categoric în duelul cu olandezii de la PSV Eindhoven, scor 3-0, după ce partida tur se încheiase la egalitate (1-1).

Kevin-Prince Boateng a marcat o dublă, iar Mario Balotelli a reuşit primul gol din acest sezon, asigurându-le astfel rossonerilor calificarea în faza grupelor.

Real Sociedad a confirmat succesul înregistrat în Franţa în urmă cu o săptămână (2-0), echipa din Ţara Bascilor reuşind să câştige în faţa lui Olympique Lyon cu acelaşi scor şi pe teren propriu.

Zenit St. Petersburg a câştigat cu un spectaculos 4-2 în faţa portughezilor de la Pacos Ferreira şi merge mai departe cu scorul general de 8-3, în timp ce campioana Cehiei, Viktoria Plzen, s-a impus şi în returul din Slovenia cu Maribor, scor 1-0, după ce câştigase acasă cu 3-1.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, unde va fi prezentă şi Steaua, va avea loc joi, la Monte Carlo.

Rezultate Liga Campionilor, Playoff


Zenit St. Petersburg - Pacos Ferreira 4-2, în tur 4-1
AC Milan - PSV Eindhoven 3-0, în tur 1-1
Real Sociedad - Olympique Lyon 2-0, în tur 2-0
Maribor - Viktoria Plzen 0-1, în tur 1-3
Celtic Glasgow - Shakhter Karagandy 3-0, în tur 0-2

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close