Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preşedintele Bayern Munchen, judecat pentru evaziune fiscală, spune că NU există motive pentru demisie

Preşedintele Bayern Munchen, judecat pentru evaziune fiscală, spune că NU există motive pentru demisie

Preşedintele Bayern Munchen, judecat pentru evaziune fiscală, spune că NU există motive pentru demisie
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
10 Noi 2013   •   17:43
Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, care va fi judecat în martie pentru evaziune fiscală, a declarat pentru postul ZDF că nu există motive pentru ca el să demisioneze de la gruparea germană, fiind susţinut de fani şi de ceilalţi oficiali, informează AFP, conform Mediafax.
"De ce aş face asta? Nu a existat niciodată vreun motiv. Am susţinerea totală a fanilor, a Consiliului de Administraţie şi al Consiliului de Supraveghere", a subliniat Hoeness, când a fost întrebat dacă se gândeşte să demisioneze.
El a precizat că nimeni din club nu i-a cerut să renunţe la funcţie. "Doar câţiva jurnalişti nu înţeleg că clubul şi preşedintele său rămân uniţi", a adăugat Uli Hoeness.
Înalta Curte din Munchen a anunţat, luni, că Hoeness va fi judecat în luna martie pentru evaziune fiscală. Prima înfăţişare este programată la 10 martie.
Consiliul de Supraveghere al clubului Bayern Munchen, în care se află şi câteva nume importante ale industriei germane, ca Herbert Hainer (Adidas), Martin Winterkorn (Volkswagen) sau Rupert Stadler (Audi), a anunţat că îl susţine pe Hoeness.
"Există în cadrul Consiliului un consens pentru ca Uli Hoeness să îşi exercite în continuare funcţia de preşedinte al FC Bayern Munchen", se arată într-un comunicat al Consiliului de Surpaveghere, în care se menţionează că legislaţia germană "nu prevede nicio interdicţie de exercitare a activităţii pentru un membru al unui consiliu de supraveghere în cazul condamnării penale".
Uli Hoeness a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală, în data de 30 iulie.
Presa germană a scris, în aprilie, că Hoeness ar fi ascuns sume mari de bani în Elveţia şi ar fi omis să plătească impozite de milioane de euro.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close