Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Record uluitor în acestă seară în Liga Campionilor. Borussia Dortmund și Legia Varșovia au marcat de 12 ori

Record uluitor în acestă seară în Liga Campionilor. Borussia Dortmund și Legia Varșovia au marcat de 12 ori

Record uluitor în acestă seară în Liga Campionilor. Borussia Dortmund și Legia Varșovia au marcat de 12 ori
22 Noi 2016   •   23:53

Borussia Dortmund și Legia Varșovia a fost protagonistele unui meci nebun, în penultima etapă din grupele Ligii Campionilor. Dortmund s-a impus cu 8-4 în meciul care a stabilit un nou record de goluri dintr-o dispută de Liga Campionilor, scrie GSP.

Numai în prima parte a meciului s-a marcat de șapte ori. Niciodată în istoria Ligii Campionilor nu se mai înscriseseră șapte goluri după doar jumătate de oră de joc.

Vezi AICI golurile

Legia a deschis scorul pe Signal Iduna Park, în minutul 10, prin Prijovici, însă jucătorii antrenați de Thomas Tuchel au revenit și au trecut în avantaj. Mai întâi Shinji Kagawa a marcat o "dublă", în minutele 17 și 18. Nuri Șahin a dus scorul la 3-1, dar același Prijovici a redus din diferență.

Până la fluierul de final al primei reprize, Dortmund a mai punctat de două ori, prin Dembele și Reus. Cele 7 reușite s-au marcat într-un interval de 22 de minute.

Festivalul de goluri a continuat și în partea secundă,  când  Kucharczyk și Nicolics au punctat pentru Legia, în timp ce Passlack și-a trecut numele pe tabela de marcaj, în dreptul gazdelor. Marco Reus a stabilit scorul final, în al treilea minut de prelungire.

În meciul tur jucat la Varșovia, Borussia Dortmund s-a impus cu scorul de 6-0. Nemții s-au calificat deja în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Rezultatele de marți din Liga Campionilor

ŢSKA Moscova - Bayer Leverkusen 1-1

Borussia Dortmund - Legia Varşovia 8-4

Sporting Lisabona - Real Madrid 1-2 

Leicester - Club Brugge  2-1

FC Copenhaga - FC Porto 0-0

Sevilla - Juventus 1 - 3

Dinamo Zagreb - Lyon 0-1

Monaco, Leverkusen, Leicester, Real Madrid şi Juventus au obţinut, marţi seară, calificarea în optimile de finală ale Ligii, acolo unde Arsenal, PSG, Atletico, Bayern şi Borussia ajunseseră încă de săptămâna trecută.

×
Subiecte în articol: Borussia Dortmund record Liga Campionilor
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close