Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Săpunaru ar putea fi suspendat trei ani după ce a fost filmat lovind un steward

Săpunaru ar putea fi suspendat trei ani după ce a fost filmat lovind un steward

Săpunaru ar putea fi suspendat trei ani după ce a fost filmat lovind un steward
Sursa foto: cristi sapunaru
22 Dec 2009   •   16:07

Fundaşul Cristi Săpunaru nu se dezminte şi face un nou gest de violenţă. După ce i-a bruscat pe jurnalişti la întoarcerea lotului naţional din Polonia în urmă cu o lună, jucătorul lui FC Porto l-a lovit pe un steward de pe stadionul "Da Luz" după încheierea partidei pierdute de "dragoni" cu Benfica, 0-1. El ar putea fi suspendat de federaţia portugheză pentru o perioadă cuprinsă între şase luni şi trei ani.
Săpunaru şi Hulk, ambii jucători la FC Porto, nu şi-au putut stăvili mânia după pierderea derby-ului cu Benfica şi s-au răzbunat pe un steward de la stadionul din Lisabona. Incindentul a fost surprins de camerele de filmat, iar consecinţele ar putea fi foarte neplăcute pentru cei doi. Autorităţile fotbalistice de la Lisabona vor lua în considerare proba video şi, dacă se descoperă că jucătorii au iniţiat conflictul, sunt pasibili să fie suspendaţi din fotbalul portughez de la şase luni la trei ani, plus o amendă între 2.500 şi 7.500 de euro, potrivit NewsIN.
În cazul în care se va descoperi că stewardul i-a provocat, sancţiunea este una mult mai mică, de 2-6 meciuri şi o amendă de 1.250-12.500 euro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Porto violenta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close