Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serbia şi Albania sunt anchetate de UEFA. Ambele echipe riscă sancţiuni drastice

Serbia şi Albania sunt anchetate de UEFA. Ambele echipe riscă sancţiuni drastice

Serbia şi Albania sunt anchetate de UEFA. Ambele echipe riscă sancţiuni drastice
Sursa foto: Foto: Tanjug.rs
de M.C.    |    16 Oct 2014   •   10:57

Albania şi Serbia au la dispoziţie o săptămână pentru a-şi pleda cauza la UEFA, care a deschis proceduri disciplinare împotriva ambelor selecţionate, în urma incidentelor de la partida disputată la Belgrad.

Serbia este acuzată de proasta organizare a partidei, din cauza folosirii obiectelor pirotehnice din tribună, a laserelor şi a faptului că fanii au pătruns pe gazon, în timp ce Albania este acuzată că a refuzat să joace şi a afişat un banner cu un mesaj ilegal.

Sancţiunile vor fi dictate pe 23 octombrie şi tot atunci se va decide dacă partida se va rejuca, sau cum vor fi acordate punctele.

Serbia riscă să joace mai multe partide cu porţile închise, în timp ce Albania ar putea primi un alt tip de pedeapsă, riscând chiar excluderea din aceste preliminarii, dacă se dovedeşte că incidentul cu tentă politică a fost provocat în mod deliberat.

Partida dintre Serbia şi Albania, din preliminariile EURO 2016, a fost întreruptă în minutul 41, după ce steagul "Albaniei Mari", purtat de o dronă, a fost smuls de un jucător sârb, iar apoi s-a iscat o bătaie între jucătorii ambelor echipe, iar fanii sârbi au pătruns pe teren şi i-au atacat pe albanezi.

×
Subiecte în articol: Serbia Albania incidente sanctiuni UEFA
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close