Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serbia: Vom încheia socotelile în faţa României

Serbia: Vom încheia socotelile în faţa României

Serbia: Vom încheia socotelile în faţa României
Sursa foto: Radomir Antici
10 Sep 2009   •   14:42

Serbia a mai făcut un pas spre calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud după egalul cu Franţa, dar ar fi trebuit să încheie socotelile cu o victorie, scriu ziarele de la Belgrad.
Serbia a deschis scorul în minutul 13, după un penalti dubios acordat contra oaspeţilor, ce a dus şi la un cartonaş roşu pentru portarul Hugo Lloris. Thierry Henry a egalat în minutul 31 pentru a stabili scorul final 1-1.
Rezultatul duce Serbia la 19 puncte, la patru puncte distanţă de Franţa locului doi, şi cu doar două meciuri rămase, echipa a intrat în ?grupul de lobby pentru Campionatul Mondial?, scrie Vecernie Novosti, în timp ce Blic aprecia că rezultatul este ?cheia franceză pentru uşile Africii?.
O victorie contra foştilor campioni mondiali ar fi încheiat toate calculele matematice privind câşigătorul, lăsând deschisă bătălia doar pentru locul doi şi baraj.
"Înainte de meci nu aş fi fost mulţumit cu o remiză în faţa Franţei, dar după presiunea la care am fost supuşi de francezi, mă declar satisfăcut şi cu acest punct. Vom încheia socotelile în faţa României?, ameninţa selecţionerul Serbiei, Radomir Antici.
România va întâlni Serbia în deplasare pe 10 octombrie.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serbia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close