Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Surpriză în Cupa Franţei. Guingamp a câştigat cu AS Monaco şi va juca finala cu Rennes

Surpriză în Cupa Franţei. Guingamp a câştigat cu AS Monaco şi va juca finala cu Rennes

Surpriză în Cupa Franţei. Guingamp a câştigat cu AS Monaco şi va juca finala cu Rennes
Sursa foto: Foto: fifa.com
de M.T.    |    17 Apr 2014   •   10:34

Aflată pe locul 17 în Ligue 1, Guingamp a produs surpriza în semifinalele Cupei Franţei, reuşind să elimine ocupanta poziţiei secunde în campionat, AS Monaco.

În faţa propriilor suporteri de pe Stade du Roudourou, Guingamp a câştigat cu 3-1, după prelungiri, şi va juca finala competiţiei împotriva celor de la Rennes, o reeditare a ultimul act din 2009.

În urmă cu cinci ani, Guingamp reuşea să se impună cu 2-1, cu două goluri marcate în ultimele 20 de minute.

Scorul a fost deschis de Mustapha Yatabare, în minutul 6, dar monegascii au egalat până la pauză, prin Dimitar Berbatov.

Până la finalul timpului regulamentar, nici una dintre echipe nu a mai reuşit să înscrie, astfel că s-a intrat în prelungiri.

După o primă repriză fără goluri, Fatih Atik le-a readus pe gazde în avantaj în minutul 113, pentru ca Yatabare să facă dubla patru minute mai târziu şi să pecetluiască eliminarea unei echipe care a investit zeci de milioane de euro în transferuri vara trecută.

Monaco rămâne astfel fără trofeu în actualul sezon, iar scaunul italianului Claudio Ranieri se clatină serios, deşi echipa este aproape sigură de prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: AS Monaco
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close