Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Trabzonspor o va înlocui pe Fenerbahce în grupele Ligii Campionilor

Trabzonspor o va înlocui pe Fenerbahce în grupele Ligii Campionilor

Trabzonspor o va înlocui pe Fenerbahce în grupele Ligii Campionilor
de M.T.    |    24 Aug 2011   •   22:41

Comitetul de Urgenţă al UEFA, format din preşedintele Michel Platini şi patru membri ai Comitetului Executiv, s-a întrunit de urgenţă miercuri seară şi a decis ca Fenerbahce Istanbul, exclusă din Liga Campionilor ca urmare a implicării sale în scandalul meciurilor trucate din Turcia, să fie înlocuită de Trabzonspor.

 
Vicecampioană a Turciei în sezonul trecut, Trabzonspor se va afla joi în urnele de la Nyon la tragerea la sorţi a grupelor din Liga Campionilor.
 
De asemenea, oficialii forului continental au hotărât anularea meciului de joi seară din playoff-ul Europa League dintre Trabzonspor şi Athletic Bilbao, urmând ca gruparea bască să se califice automat în faza grupelor. În partida tur, pe San Mames, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.
 
Am căzut de acord că federaţia turcă a luat decizia corectă pentru a proteja fotbalul, arătând toleranţă zero faţă de meciurile trucate. De asemenea, s-a dovedit responsabilitatea forului din Turcia în lupta sa împotriva corupţiei”, a declarat Gianni Infantino, secretarul general al UEFA. 

 

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close