Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA i-a redus suspendarea lui Wayne Rooney: Atacantul englez va juca în grupe la EURO 2012

UEFA i-a redus suspendarea lui Wayne Rooney: Atacantul englez va juca în grupe la EURO 2012

UEFA i-a redus suspendarea lui Wayne Rooney: Atacantul englez va juca în grupe la EURO 2012
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    08 Dec 2011   •   12:34

Apelul lui Wayne Rooney la decizia UEFA de a-l suspenda pentru următoarele trei partide internaţionale oficiale primit un răspuns pozitiv, pedeapsa primită de atacantul englez fiind redusă la numai două meciuri.

Jucătorul lui Manchester United fusese suspendat pentru trei partide oficiale, după ce a fost eliminat în ultimul meci dn preliminariile Campionatului European din 2012, în deplasare, cu Muntenegru, pentru lovirea lui Miodrag Dzudovic.

Forul european a considerat că Rooney se face vinovat de comportament violent, dar englezul a avut de partea sa raportul arbitrului Wolfgang Stark, care a notat că fotbalistul a părăsit terenul fără a contesta eliminarea, iar federaţia engleză a decis să facă apel, considerând pedeapsa prea severă.

În urma acestei decizii, Wayne Rooney va disputa ultimul meci din faza grupelor la EURO, pe care naţionala Angliei îl va juca pe 19 iunie 2012, la Kiev, împotriva uneia dintre gazdele turneului final, Ucraina.

Anglia a fost repartizată la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European, care a avut loc vinerea trecută, în grupa D, alături de Ucraina, Suedia şi Franţa.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close