Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A plecat la timp: Rădoi scapă de comisiile FRF, dar nu şi de procurorii DNA

A plecat la timp: Rădoi scapă de comisiile FRF, dar nu şi de procurorii DNA

A plecat la timp: Rădoi scapă de comisiile FRF, dar nu şi de procurorii DNA
Sursa foto: mirel radoi
17 Ian 2009   •   15:52

Plecarea lui Mirel Rădoi s-a produs în cel mai oportun moment. Fostul căpitan era în vizorul organelor de anchetă, dar şi în atenţia FRF. Implicarea sa în cazul ?valiza? urmau să îi aducă o audiere la Comisia de Disciplină a Federaţiei, dar şi pentru declaraţii defăimătoare la adresa lui Ionţ Lupescu şi a lui Florin Prunea.
Acum însă nu mai are de ce să îşi facă probleme, întrucât FRF nu a primit actele oficiale de la DNA care să arate implicarea exactă a jucătorului în cazul de la Cluj.
De asemenea, în ce priveşte declaraţiile defăimătoare la adresa lui Ionuţ Lupescu, comisia a renunţat deja la a-l convoca pe Rădoi, chiar dacă, teoretic, fostul stelist poate fi pasibil în continuare de suspendare. ?El pleacă la arabi, iar citaţia noastră are toate şansele să fie pierdută pe drum sau să o facă cei de acolo pierdută. Din practica uzuală, astfel de cazuri sunt închise după ce jucătorul respectiv se transferă?, arăta un federal, citat de Pro Sport. În caz că era judecat de Comisia de Disciplină şi gîsit vinovat, el risca o suspendare de maximum doi ani.
Oricum, căpitanul Stelei nu a scăpat de atacuri. ?Sper ca Mirel să nu sune şi pe la jucătorii arabi să aranjeze meciurile de acolo?, declara Lupescu făcâbd referire la probele DNA aflate la dosar.
Pe de altă parte Mirel Rădoi încă mai are de dat procurorilor, care nu se lasă înduplecaţi de transferul la Al-Hilal. El este acuzat de mărturie mincinoasă şi va fi judecat.
"Nu am emoţii cu DNA‑ul. Totul este teatru. Singura problemă e că s-au găsit nişte bani. Străinii de la CFR ştiu ce s-a întâmplat la Cluj!" declara Mirel Rădoi luna trecută.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close