Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A văzut alt meci! Gigi Becali spune că Steaua a fost o echipă redutabilă împotriva lui FC Vaslui

A văzut alt meci! Gigi Becali spune că Steaua a fost o echipă redutabilă împotriva lui FC Vaslui

A văzut alt meci! Gigi Becali spune că Steaua a fost o echipă redutabilă împotriva lui FC Vaslui
Sursa foto: Gigi Becali
03 Mar 2009   •   19:53

Gigi Becali nu mai ştie la ce echipă este patron. Sau cel puţin aşa a dat impresia când a declarat marţi că echipa sa, Steaua, a făcut un meci foarte bun vineri, cu FC Vaslui. Mai mult, latifundiarul a adăugat că jocul prestat de echipa pe care o patronează îi dă speranţe că titlul va veni în 2009 în Ghencea. Amintim că Steaua - FC Vaslui s-a terminat cu scorul de 1-1, după ce Wesley a deschis scorul pentru moldoveni şi Bogdan Stancu a egalat pentru formaţia bucureşteană.
"Steaua joacă la orice oră e programată. Sunt optimist, ce mare lucru e ca Dinamo să piardă un meci şi să facă un egal şi după aia îi batem în meciul direct. E foarte simplu, nu e deloc complicat. Mi s-a părut foarte puternică Steaua, a fost cel mai frumos joc din toate începuturile de campionat din câte au fost.
Dacă am avut ghinion şi nu a intrat mingea în poartă, asta este. Se poate întâmpla. Am ratat, dar Zapata nici nu a avut ce apăra. Nu cred că Dinamo - Pandurii a fost blat, aşa cum au spus alţi conducători.
Dacă ar fi vorba de bătaie, i-aş bate măr pe acei suporteri. I-aş aranja fără probleme, dar nu fac eu aşa ceva. Dar acei 20-30 de derbedei nu vor mai intra şi veţi vedea ce frumos va fi la Ghencea de acum încolo. Ei vin să înjure, nu să încurajeze echipa, mai bine dacă nu vor face deplasarea la Braşov", a declarat Becali într-o intervenţie la sportro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FC Steaua FC Vaslui Liga I
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close