Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Schimbare majoră pentru Adrian Mutu: A devenit secundul lui Ciorceri la ASA Târgu Mureș

Schimbare majoră pentru Adrian Mutu: A devenit secundul lui Ciorceri la ASA Târgu Mureș

Schimbare majoră pentru Adrian Mutu: A devenit secundul lui Ciorceri la ASA Târgu Mureș
Sursa foto: Foto:facebook.com/ADRIAN.MUTU.OFFICIAL
15 Mar 2016   •   00:25

Antrenorul principal al echipei ASA Târgu Mureș, George Ciorceri, a anunțat luni seara, la finalul partidei cu Dinamo, încheiată cu scorul de 0-0, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 de fotbal, că i-a propus lui Adrian Mutu să devină secundul său și acesta acceptat.

''Lui Adrian Mutu i-am propus și a acceptat să îmi fie secund. Nu este secund în acte, este jucător, dar el lucrează, facem planuri și el execută. Din când în când mai intervin și eu. (...) Mutu are calități de antrenor. Este un băiat deștept, a lucrat poate cu unii dintre cei mai mari antrenori din lume, are o cantitate mare de cunoștințe acumulate din teren, doar că atunci când ești jucător nu ești atent la toate detaliile și memorezi sau asimilezi doar cam ceea ce-ți convine sau ce te impresionează. Acum el trebuie să termine școala (de antrenori, n.r.), să-și ia carnetul și puțin să își tempereze tumultul, e ca o apă învolburată, vrea să le facă pe toate și într-o zi să povestească de tot ce a fost și să le facem pe toate'', a declarat George Ciorceri, citat de Agerpres.

În privința lipsei lui Adrian Mutu din teren la meciul cu Dinamo, Ciorceri a spus că era preconizat ca atacantul să intre în repriza a doua, dar că la un moment dat a avut loc o discuție cu acesta și i-a spus că îi place că ''echipa are ritm și să rămână așa''.

 

×
Subiecte în articol: asa targu mures
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close