Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alexa accidentat, Pădureţu convocat. Urziceni şi "U" Craiova dau cei mai mulţi "tricolori"

Alexa accidentat, Pădureţu convocat. Urziceni şi "U" Craiova dau cei mai mulţi "tricolori"

Alexa accidentat, Pădureţu convocat. Urziceni şi "U" Craiova dau cei mai mulţi "tricolori"
Sursa foto: razvan paduretu
03 Iun 2009   •   10:51



Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a trebuit deja să opereze prima schimbare în lotul "tricolor" după ce mijlocaşul Dan Alexa, căpitanul FC Timişoara, a suferit o recidivă a unei accidentări mai vechi. Lucescu l-a convocat în locul acestuia pe Răzvan Pădureţu de la Unirea Urziceni. În acest moment, Unirea şi Universitatea Craiova sunt echipele cu cei mai mulţi jucători la lot, câte trei fiecare!
În acest moment, granzii bucureşteni Steaua, Dinamo şi Rapid împreună cu campioana României, CFR Cluj, dau la un loc mai puţini jucători la prima reprezentativă - cinci - decât cvasicampioana Unirea Urziceni (Pădureţu, Apostol şi Galamaz) şi Univesitatea Craiova (Bornescu, Dănănae, Fl. Costea) - şase. Răzvan Pădureţu este al treilea jucător de la echipa lui Dan Petrescu chemat pentru meciul cu Lituania din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, mijlocaşul luându-i locul ghinionistului "polist" Alexa, care a acuzat dureri în locul în care suferise, în urmă cu ceva timp, o ruptură musculară. Lucescu a fost nevoit să îl trimită acasă, fotbalistul având nevoie de o pauză de trei-patru zile potrivit Mediafax.
În aceste condiţii, mijlocaşul care a transformat penalty-ul Unirii Urziceni în ultmul meci al echipei sale, la Timişoara, şi a restabilit egalitatea, Răzvan Pădureţu, a fost chemat deja şi se va alătura lotului României în cantonamentul de la Mogoşoaia.
România va întâlni Lituania sâmbătă la ora 21:00, în deplasare, la Marijampole, într-un meci contând pentru grupa a şaptea a preliminariile Cupei Mondiale din 2010, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Alexa Razvan Lucescu FRF
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close