Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali ştie ce-i place la noul stelist, Bibişkov: "E înalt, vine gratis şi acceptă salariu mic!"

Becali ştie ce-i place la noul stelist, Bibişkov: "E înalt, vine gratis şi acceptă salariu mic!"

Becali ştie ce-i place la noul stelist, Bibişkov: "E înalt, vine gratis şi acceptă salariu mic!"
Sursa foto: gigi becali
06 Iul 2009   •   15:23

Steaua nu mai joacă anul acesta în grupele Ligii Campionilor, fapt ce l-a determinat pe patron să se adapteze şi să adopte o politică de Europa League. Gata cu sumele mari plătite pe jucători precum Dayro Moreno sau Mihăiţă Pleşan, Gigi Becali caută jucători ieftini şi buni, cu salariul de maxim 120.000 de euro, iar atacantul bulgar Krum Bibişkov se înscrie perfect în acest tipar. Bineînţeles, latifundiarul este mulţumit.
"E înalt, vine gratis, va avea salariu de 120.000 de euro, deci e foarte bine, cum am vrut eu", s-a fălit Gigi Becali, potrivit Mediafax.
Interesant este că, ultima oară când a jucat o campanie lungă în Cupa UEFA, Steaua a făcut performanţă cu un vârf înalt şi puternic, Victoraş Iacob, de acelaşi profil cu Bibişkov, precum este şi Pantelis Kapetanos de altfel. Grecul are, însă, un "inconvenient". Depăşeşte cu 30.000 de euro pe an noul plafon salarial din Ghencea, în timp ce bulgarul de 27 de ani adus de la Litex Loveci nu a avut nici o problemă să accepte pretenţiile lui Gigi Becali.
Krum Bibişkov este ceea ce se poate numi o fostă mare speranţă care nu a confirmat aşa cum ar fi putut, după ce a fost legitimat de Bayern Munchen în 1999, a jucat şi un meci pentru bavarezi, dar nu a reuşit să se impună.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close