Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Burdujan şi-a cerut scuze pentru comportamentul său şi aşteaptă să afle răspunsul lui Moldovan

Burdujan şi-a cerut scuze pentru comportamentul său şi aşteaptă să afle răspunsul lui Moldovan

Burdujan şi-a cerut scuze pentru comportamentul său şi aşteaptă să afle răspunsul lui Moldovan
Sursa foto: Lucian Burdujan
18 Feb 2009   •   20:08

Jucătorul lui FC Vaslui, Lucian Burdujan, a realizat faptul că atitudinea dură pe care a avut-o îi poate aduce doar deservicii şi şi-a cerut scuze conducerii clubului pentru ieşirea necontrolată pe care a avut-o în turneul din Turcia. Atacantul a proferat injurii la adresa unor membri ai staff-ului tehnic, fapt ce a produs reacţia imediată a antrenorului Viorel Moldovan, care l-a exclus din lot. Acum, Burdujan nu poate face decât să aştepte decizia tehnicianului de a-l primi sau nu la prima echipă.
"Şi-a cerut scuze faţă de cei pe care i-a jignit. Îl consider un jucător corect şi nu prea am ce să-i reproşez. Şi-a primit pedeapsa pentru ce a greşit, fiind sancţionat doar pecuniar, conform regulamentului de ordine interioară?, a declarat pentru Mediafax Adrian Porumboiu.
Reacţia lui Moldovan, deşi nu a reprezentat un refuz de a-l ierta pe jucător, este mai puţin deschisă, acesta spunând că va aştepta preţ de două zile, abia apoi urmând să îşi facă publică decizia. Este de aşteptat, totuşi, ca jucătorul să fie iertat, având în vedere că Brudujan s-a antrenat miercuri împreună cu colegii săi de la echipa mare a clubului. Antrenorul echipei îl trimisese pe elevul său să se antreneze cu echipa a doua în urma unor acte de indisciplină, anunţă sursa citată.
În altă ordine de idei, jucătorii importanţi şi noile achiziţii de la echipă nu au participat la antrenamentul pe care echipa l-a făcut miercuri, având din partea clubului două zile drept pauză pentru a se odihni. Astfel, de al antrenamentul condus de Viorel Moldovan au lipsit Zubar, Miliasevljevic, Akakpo, Zmeu şi portatul Cristi Hăisan. Acesta din urmă a fost, şi el, trimis la formaţia secundă a grupării galben-verzi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close