Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ca sclavii! Conducerea lui CS Otopeni îi obligă pe jucători să joace imediat după 6 ore pe drum

Ca sclavii! Conducerea lui CS Otopeni îi obligă pe jucători să joace imediat după 6 ore pe drum

Ca sclavii! Conducerea lui CS Otopeni îi obligă pe jucători să joace imediat după 6 ore pe drum
Sursa foto: cs otopeni
17 Mai 2009   •   19:50

Situaţia financiară precară a clubului CS Otopeni, care va retrograda la finalul acestui sezon în Liga II, a determinat o situaţie fără precedent înaintea meciului din această etapă, cu FC Vaslui. Clubul nu a avut bani să cazeze jucătorii peste noapte în Vaslui, aşa că fotbaliştii au făcut deplasarea lungă până în Moldova în ziua meciului, mâncând pe drum de la fastfood-uri.
Orice echipă care joacă un meci în deplasare după-amiaza îşi ia măsuri pentru a ajunge cu mai multe ore înaintea partidei în oraşul respectiv, de preferat fiind chiar să petreacă noaptea acolo. CS Otopeni nu a avut, însă, destule fonduri pentru a face aşa şi a plecat la poarta stadionului, deşi la 17 era meciul de la Vaslui. Pe drum, jucătorii au mâncat sandwinch-uri cumpărate de la benzinării şi au ajuns, în cele din urmă, în timp util pentru a disputa meciul. Pentru ca neprofesionalismul să fie complet, "alb-albaştrii" au luat chiar în considerare opţiunea de a suna observatorul partidei pentru a amâna meciul.
Antrenorul echipei, Liviu Ciobotariu, a declarat că a trebuit să accepte decizia clubului, deoarece fotbaliştii nu au vrut să îşi plătească singuri cazarea peste noapte în Vaslui:
"Noi nu putem decât să ne supunem, avem contracte şi nu avem ce face. Dacă cei din conducere au decis să plecăm în ziua meciului, nu avem ce face. Am făcut un apel la caracterul fotbaliştilor şi am mare încredere în ei.", a precizat Ciobotariu pentru GspTV.
"Exista riscul de a periclita situaţia jucătorilor şi chiar a mea. Ne-am oprit la o benzinărie şi am mâncat câteva sandwich-uri. Din câte m-am informat eu, puteam risca chiar ruperea contractelor. Din punctul nostru de vedere, vom face tot posibilul să câştigăm. Noi am luat în calcul să ne plătim singuri cantonamentul, dar au fost câţiva care au spus că nu pot să-şi plătească singuri deplasarea. Cei patru care au plecat de aseară vor juca, tocmai de aceea i-am trimis mai devreme", a încheiat tehnicianul.
"Ne e foarte greu să plecăm aşa, dar trebuie să respectăm programul echipei. Aşa a hotărât conducerea, e dificil să ne luptăm în condiţiile date. Putem să emitem pretenţii în faţa unei echipe care trage la Cupa UEFA? E o premieră pemtru mine, dar suntem bărbaţi şi vrem să ne facem datoria cum putem mai bine", a completat şi portarul echipei, Cristi Munteanu.
Echipa din Otopeni a ajuns în timp util în oraşul moldav pentru a disputat partida din etapa 31, iar meciul a început la ora stabilită.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CS Otopeni FC Vaslui Liga I
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close