Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cadu şi Culio suspendaţi două etape după proba video! Gigi: "Culio merita mai mult"

Cadu şi Culio suspendaţi două etape după proba video! Gigi: "Culio merita mai mult"

Cadu şi Culio suspendaţi două etape după proba video! Gigi: "Culio merita mai mult"
Sursa foto: culio
05 Aug 2009   •   17:00

Clujenii n-au scăpat de ceea ce se temeu. Căpitanul Cadu şi unul dintre cei mai creativi jucători ai echipei, Culio, vor lipsi două etape după ce au fost suspendaţi de către Comisia de Disciplină a FRF. Suspendările s-au făcut pe baza probei video, după două faulturi violente făcute la meciul de Supercupă cu Unirea Urziceni, nesancţionate însă de arbitru.
Ricardo Cadu şi Juan Emanuel Culio vor lipsi de la meciul cu Steaua, din Ghencea, de duminică, ei alăturându-i-se mijlocaşului Dani, care a luat cartonaş roşu la CFR - Unirea, în etapa I. Cadu şi Culio au declarat în repetate rânduri că gesturile lor nu au fost intenţionate, dar acest lucru nu i-a scăpat de pedeapsă, iar jucătorii îşi vor ispăşi pedeapsa în următoarele două etape, cu Steaua şi Oţelul Galaţi. Clujenii au acuzat că judecarea cazului a fost tardivă, dar durata pedepsei înseamnă că ei ar fi lipsit oricum cu Steaua.
Pe lângă suspedare, cei doi jucători au fost şi amendaţi, Culio cu 6.000 de lei şi Cadu cu 4.000 de lei, potrivit Mediafax.
Gigi Becali ar fi vrut o suspendare mai mare pentru Culio
"S-a luat o decizie corectă în cazul celor doi. Nu vreau să fiu drastic, dar parcă lui Culio îi trebuia mai mult. E bine şi aşa totuşi. E bine că nu vor juca cu Steaza. Culio e fotbalist, nu are voie să facă aşa ceva", a declarat Gigi Becali la gsptv.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close