Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj câştigă cu 4-0 la Galaţi, în duelul ultimelor două campioane ale României

CFR Cluj câştigă cu 4-0 la Galaţi, în duelul ultimelor două campioane ale României

CFR Cluj câştigă cu 4-0 la Galaţi, în duelul ultimelor două campioane ale României
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    09 Sep 2011   •   23:42

CFR Cluj a câştigat de o manieră categorică meciul cu Oţelul, chiar la Galaţi, un rezultat care probabil îi va da apă la moară lui Adrian Porumboiu, care, în ultima săptămână, a anunţat succesul lejer al echipei lui Jorge Costa.

 
Însă nu pentru declaraţiile din zilele următoare ale finanţatorului Vasluiului trebuie să-şi facă griji Dorinel Munteanu şi Marius Stan, ci pentru evoluţia propriei echipe, învinsă fără drept de apel înaintea debutului de la Basel din Liga Campionilor de miercuri.
 
Duelul ultimelor două campioane ale României a început abrupt, cu golul din primul minut al lui Ronny, care a primit o pasă excelentă din partea lui Weldon, atacantul pe care şefii CFR-ului l-au dorit atât de mult depăşindu-l uşor pe Sergiu Costin şi evitând intervenţia lui Grahovac. Lucrurile s-au complicat şi mai mult pentru gălăţeni în minutul 36, când Silviu Ilie l-a călcat intenţionat pe autorul deschiderii scorului şi a fost eliminat.
 
Cu un om mai puţin pe teren, gazdele nu au rezistat iureşului clujean din repriza a doua. Gabi Mureşan i-a pasat excelent lui Bastos în minutul 57, iar mijlocaşul oaspeţior a făcut 2-0, pentru ca Weldon să-şi completeze evoluţia foarte bună la debut cu un gol marcat cu un sfert de oră înainte de final, după o acţiune personală şi o finalizare printre picioarele lui Grahovac.
 
Elevii lui Dorinel Munteanu au avut o răbufnire de orgoliu în ultimele minute, perioadă în care ar fi putut marca golul de onoare, dar cei care au înscris au fost tot vizitatorii, Ioan Hora stabilind scorul final cu o execuţie frumoasă peste portarul gălăţean, în urma unui assist excepţional al grecului Kapetanos.
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Sg Costin, Sârghi, S. Ilie - Giurgiu, Filip (Pena 57) - Antal, Ibeh, L. Buş (Frunză 66) - Paraschiv (Ljubinkovic 36)
 
CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - G. Mureşan, R. Garcia - Sougou, Ronny (Hora 36), Bastos (Celestino 71) - Weldon (Kapetanos 77).

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close