Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR nu mai este o provocare pentru Culio. "Vreau la un club mai mare, în Spania sau Rusia"

CFR nu mai este o provocare pentru Culio. "Vreau la un club mai mare, în Spania sau Rusia"

CFR nu mai este o provocare pentru Culio. "Vreau la un club mai mare, în Spania sau Rusia"
Sursa foto: juan culio
26 Mai 2009   •   23:38

Culio simte că se plafonează dacă mai rămâne la CFR Cluj. Mijlocaşul venit în 2007 la echipa feroviară îşi doreşte să câştige din nou Cupa României şi să îşi găsească în vară o altă echipă, preferabil din Spania sau Rusia. Argentinianul regretă ratarea transferului la Rubin Kazan, pe care o pune pe seama preţului de 4 milioane de euro stabilit de conducere, considerat prea mare de jucător.
?CFR Cluj a făcut totul pentru mine, în primul rând m-a adus în Europa, şi nu voi uita niciodată acest lucru. Vreau însă să plec la un club mai mare, să încerc şi altceva. După finala Cupei României, pe care e musai să o câştigăm, voi vorbi cu şefii şi le voi spune despre planurile mele?, a anunţat Culio, informează prosport.
?Mi-ar plăcea să joc în Spania sau în Rusia. Cred că sunt campionate care mi s-ar potrivi. Dacă n-am ajuns în iarnă în Rusia, la Rubin Kazan, fiindcă s-au cerut mulţi bani pe mine, am auzit că vreo patru milioane de euro, poate acum, în vară, am mai mult noroc?, a adăugat jucătorul care a câştigat campionatul în România în mandatul lui Ioan Andone.
Plecarea nu este, însă, unica soluţie pentru jucătorul care înainte să se apuce de fotbal muncea ca zidar. Dacă nu reuşeşte nici de această dată să plece, Culio îşi doreşte un salariu mai mare la clubul din Gruia.
?Dacă nu mă voi transfera, nu-i niciun bai. Rămân la Cluj, fiindcă mă simt bine aici, dar voi cere conducerii să-mi mărească salariul. Cred că merit, fiindcă de când am venit aici am dat totul pentru acest club, m-am dedicat sută la sută obiectivelor cerute de şefi?, a conchis Culio, potrivit sursei citate.
Yssouf Kone râde de presupusa fuziune Steaua - Unirea Urziceni
Atacantul din Burkina Faso a CFR-ului se amuză la auzul veştii că Steaua şi Unirea Urziceni ar putea fuziona spre beneficiul echipei din Ghencea. Atacantul venit de la formaţia norvegiană Rosenborg Trondheim spune că, la fel de bine, Dinamo ar putea să se unească cu FC Timişoara şi echipa sa cu Rapid.
"Dacă Steaua fuzionează cu Urziceni, Dinamo o să fuzioneze cu Poli, iar noi am putea fuziona cu Rapidul, mai ales că avem aceleaşi culori. Pe deasupra, Rapid are jucători de calitate şi ar ieşi o echipă bună", a glumit Kone pentru gsp.
"Nu comentez ce vrea să facă Steaua. Eu nu aş accepta aşa ceva, dar totul este posibil aici", consideră Kone.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga I transfer Cupa Romaniei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close