Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cinci suporteri vasluieni au fost amendaţi în urma meciului cu Poli Iaşi (VIDEO)

Cinci suporteri vasluieni au fost amendaţi în urma meciului cu Poli Iaşi (VIDEO)

Cinci suporteri vasluieni au fost amendaţi în urma meciului cu Poli Iaşi (VIDEO)
31 Aug 2009   •   21:28


Patru suporteri vasluieni s-au ales cu dosare penale pentru că au încercat să introducă în incinta stadionului torţe şi un al cincelea a fost amendat cu 400 de lei pentru că a înjurat forţele de ordine. Acesta din urmă s-a ales şi cu accesul interzis la meciurile de fotbal interne şi internaţionale pe o perioadă de şase luni.

Cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, cei patru tineri care au vrut să dea foc la torţe la meciul FC Vaslui - Poli Iaşi au fost prinşi de către poliţiştii comunitari în timpul unor perchiziţii corporale la intrarea pe stadion, ulterior fiind solicitat sprijinul Jandarmeriei. "Am întocmit dosare penale în toate cele patru cazuri, cercetările urmând a fi continuate de organele de poliţie. Totodată, vom forma o comisie împreună cu colegii de la Inspectoratul de Jandarmi Iaşi pentru a urmări împreună înregistrările video în care apar şi suporterii ieşeni care au dat foc la torţe în timpul partidei", a declarat pentru Mediafax Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui.

Altfel, un utilizator al site-ului Videonews a postat un clip video în care sunt prezentate incidente între suporteri şi Jandarmerie la meciul FC Vaslui - Poli Iaşi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Poli Iaşi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close