Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Comisiile FRF i-au fost date pe mână lui Mitică Dragomir, la Ligă

Comisiile FRF i-au fost date pe mână lui Mitică Dragomir, la Ligă

Comisiile FRF i-au fost date pe mână lui Mitică Dragomir, la Ligă
Sursa foto: dumitru dragomir
11 Mai 2009   •   13:49

Schimbări importante la vârful fotbalului românesc. Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a propus şi a votat luni renunţarea la două dintre cele cinci comisii federale, cele trei rămase urmând să treacă sub controlul LPF începând cu 1 iunie. Membrii comisiilor vor fi, însă, numiţi în continuare de Federaţie.
Federaţia condusă de Mircea Sandu a renunţat la două dintre comisiile sale. Comisia pentru Statutul Jucătorului şi Curtea de Arbitraj pentru Fotbal au fost desfiinţate, din sezonul 2009-2010 fotbalul românesc urmând să mai beneficieze de trei astfel de organisme, Comisia de Disciplină, Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor şi Comisia de Recurs. Acestea trei vor trece pe 1 iunie sub conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.
Propunerea pentru această schimbare semnificativă a fost făcută în plenul Adunării Generale a FRF, care s-a reunit luni la Casa Fotbalului pentru o şedinţă extraordinară. Potrivit Mediafax, 207 de membri afiliaţi din totalul de 296 au fost prezenţi la întrunire, deciziile luate fiind valide, întrucât s-a întrunit cvorumul necesar de 186.
"Începând cu data de 1 iunie, când va fi semnată noua convenţie cu LPF, pentru sezonul 2009-2010, cele trei comisii vor trece la LPF, urmând ca membrii acestora să fie numiţi de FRF", a precizat preşedintele FRF, Mircea Sandu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir FRF LPF Mircea Sandu
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close