Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Condescu cere desfiinţarea FRF şi LPF şi formarea unei noi asociaţii

Condescu cere desfiinţarea FRF şi LPF şi formarea unei noi asociaţii

Condescu cere desfiinţarea FRF şi LPF şi formarea unei noi asociaţii
Sursa foto: marin condescu
24 Sep 2009   •   12:50

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a intrat în război cu Dinamo şi nu numai, după ce clubul din Ştefan cel Mare i-a cerut un milion de euro pentru că l-a cedat pe Ilie Iordache la AEK Atena. El s-a arătat deranjat de deciziile LPF pe acest caz.
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, declarase, miercuri, că a înştiinţat clubul Pandurii Târgu Jiu, că în cazul în care nu ajunge la un acord cu FC Dinamo până joi, echipa antrenată de Sorin Cârţu nu va fi programată în etapa a VIII-a a Ligii I.
"Eu nu am făcut decât să pun în aplicare deciziile comisiilor jurisdicţionale. Am luat în discuţie astăzi în Comitetul Executiv decizia neprogramării echipei Pandurii. Am trimis deja hârtie către Pandurii prin care îi înştiinţam, şi, dacă până mâine nu va rezolva litigiul pe care îl au cu Dinamo, nu vor fi programaţi în campionat. Asta este prima măsură împotriva clubului Pandurii, propunea de dezafiliere urmând să fie luată într-o altă şedinţă a Adunării Generale dacă nu se stinge litigiul", a declarat Dragomir.
?E criză mare şi unii cred în nebunia lor că pot să fure un milion de euro. S-a considerat că trebuie să achităm 1 milion de euro clubului Dinamo Bucureşti, deşi ni s-a dat dreptate şi de către FRF, şi în instanţele civile.
Am atacat la TAS decizia Comisiei de Recurs, am notificat pe toată lumea de asta, dar nu s-a ţinut cont şi legile după care se ghidează cei care iau aceste decizii nu sînt în concordanţă cu actele legislative din România", a declarat Condescu la conferinţa de presă.
El a ameninţat că dacă nu se dispune ridicarea sancţiunilor, va face plângeri penale contra responsabililor. În plus, el doreşte să creeze o nouă asociaţie de fotbal.
?Duminică vom face o întâlnire pe stadionul din Târgu-Jiu cu cei 7500 de abonaţi şi cu acţionarii, apoi vom face o nouă structură şi vom hotărî retragerea din campionat a formaţiilor care vor să contribuie la o nouă asociaţie de fotbal din România. Am cerut scoaterea în afara legii a FRF şi a ligii. Miercuri depundem actele la judecătorie! Vom retrage echipele din eşaloanele în care activează? arăta Condescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo FRF LPF Dumitru Dragomir
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close