Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cornel Dinu, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: ”Securiștii au fost buni, patrioți. Burleanu e un torționar!”

Cornel Dinu, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: ”Securiștii au fost buni, patrioți. Burleanu e un torționar!”

Cornel Dinu, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: ”Securiștii au fost buni, patrioți. Burleanu e un torționar!”
13 Mai 2016   •   15:36

Cornel Dinu a lansat un atac dur la adresa președintelui Răzvan Burleanu, pe care îl compară cu un torționar. Afirmația a fost făcută după ce medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu, a fost dat afară după 26 de ani.

"Cred că doctorul Popescu, pe care îl cunosc foarte bine, și care este un om competent, atașat de jucători, de oameni, a creat o atmosferă foarte bună și era acceptat de colectiv, face o apreciere complet greșită. Îl face pe actualul președinte securist. Stați puțin, o spun cu toată responsabilitatea. Au fost securiști de foarte mare valoare, patrioți, care au lucrat pentru interesele României, fără de care, fără un general Vlad, Victor Stănculescu, de la Armată, nu se mai trăia carnavalul ăsta de democrație falsă de la ora actuală și nu se mai încheia acel regim, care a avut ultimii ani cu multe greșeli care trebuiau evitate.

Eu cred că mai degrabă comportamentul acesta, că de ce ai vorbit cu Panduru și cu Stelea, aparține unui torționar, unui inchizitor, mai degrabă, decât unui securist, pentru că securiștii au fost, mulți dintre ei, în primul rând patrioți", a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Victor Stănculescu a primit o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav în reprimarea în sânge a revoluției de la Timișoara.

După ce și-a încheiat colaborarea cu FRF, Pompiliu Popescu a declarat că președintele Federației "se comportă ca un securist."

Sursa: GSP

×
Subiecte în articol: Cornel Dinu razvan burleanu atac FRF
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close