Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Săpunaru, suspendat două meciuri de la Naţională şi amendat cu 1.000 de euro

Cristi Săpunaru, suspendat două meciuri de la Naţională şi amendat cu 1.000 de euro

Cristi Săpunaru, suspendat două meciuri de la Naţională şi amendat cu 1.000 de euro
16 Noi 2009   •   23:52


Cristian Săpunaru a fost taxat de Federaţia Română de Fotbal pentru atitudinea pe care fotbalistul a avut-o pe aeroportul "Henri Coandă", pe 14 noiembrie, după revenirea echipei naţionale a României din Polonia. Săpunaru nu va mai fi convocat la următoarele două meciuri ale României şi va achita cu ocazia primei acţiuni la care va fi convocat o amendă de 1.000 de euro, pentru că a încălcat regulile de comportament faţă de coechipieri şi staff-ul naţionalei, precum şi faţă de public şi jurnalişti.

Conform unui comunicat oficial al FRF, atitudinea lui Săpunaru contravine principiilor enunţate de Răzvan Lucescu "cu ocazia fiecărei apariţii publice", conform cărora jucătorii trebuie să fie responsabili pe terenul de joc şi în afara acestuia: "naţionala şi componenţii ei reprezintă, sau ar trebui să reprezinte, modele pentru ceilalţi fotbalişti şi îndeosebi pentru cei tineri, fie ei aspiranţi la o carieră în sportul-rege sau iubitori ai fotbalului".

Atitudinea lui Săpunaru "nu poate fi scuzată nici măcar în condiţiile în care jucătorul a fost provocat de un jurnalist pe aeroport. Asta, mai ales că, ulterior, Săpunaru a avut reacţii necontrolate şi faţă de unii membri ai staff-ului tehnic şi coechipieri, care au încercat să-l îndepărteze de locul incidentului", a anunţat FRF, care şi-a exprimat regretul faţă de incidentul produs.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu FRF
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close