Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României: Oţelul, FC Braşov, Petrolul şi Gaz Metan Severin, primele echipe calificate în optimile de finală

Cupa României: Oţelul, FC Braşov, Petrolul şi Gaz Metan Severin, primele echipe calificate în optimile de finală

Cupa României: Oţelul, FC Braşov, Petrolul şi  Gaz Metan Severin, primele echipe calificate în optimile de finală
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    20 Sep 2011   •   20:23

Campioana Oţelul Galaţi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a reuşit să învingă pe teren propriu echipa de liga a treia Oltchim Râmnicu Vâlcea cu scorul de 3-1. 

 
Sârbul Punosevac a deschis scorul scorul pentru gălăţeni în minutul 5, însă oaspeţii au reuşit să egaleze după o jumătate de oră de joc, atunci când Marinescu a transformat un penalty produs după greşeala de începător al lui Sârghi. Elevii lui Dorinel Munteanu au revenit în avantaj cu opt minute înainte de pauză, Punosevac făcând dubla cu o lovitură de cap din 6 metri în urma unui corner bătut de argentinianul Viglianti.
 
În repriza a doua, Oţelul a dat senzaţia că nu mai forţează, însă şi în aceste condiţii a avut o bară, după o lovitură liberă executată foarte bine de frunză, şi un gol anulat al lui Viglianti. În cele din urmă, în minutul 89, Iorga a marcat cu un şut din interiorul careului şi a stabilit rezultatul final.
 
Divizionara secundă Gaz Metan Severin a reuşit surpriza şi a eliminat-o pe CS Mioveni în urma loviturilor de departajare, unde s-a impus cu 4-1. După cele 120 de minute de joc, scorul a fost 2-2, echipa din liga a doua conducând cu 1-0 şi 2-1 după golurile marcate de Trifu şi Coţan, însă argeşenii au revenit de fiecare dată, prin reuşitele lui Dina şi Gheroghe.
 
Meciul de pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin a fost unul extrem de tensionat, arbitrul întâlnirii, bucureşteanul Dragoş Istrate, arătând nu mai puţin de trei cartonaşe roşii, două dintre ele jucătorilor gazdă, Olah şi Cosic, şi unul oaspeţilor, lui Naidin. De asemenea, antrenorul lui Gaz Metan, Cosmin Bodea, a fost trimis în tribune pentru proteste.
 
FC Braşov a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de FCM Bacău, echipă de liga a doua. Golurile formaţiei de sub Tâmpa au fost marcate de Mugurel Buga, în minutul 93, şi de Machado, în minutul 103.
 
Petrolul s-a distrat pe Stadionul Conpet din Strejnic cu o altă nou-promovată în Liga I, Concordia Chiajna. Ploieştenii au câştigat cu 4-1, într-un meci în care Mitea a reuşit primul său gol pentru echipa lui Valeriu Răchită. Fostul dinamovist a închis tabela cu şase minute înainte de final, după ce Popa, Komazec şi Negru punctaseră pentru gazde, în timp ce Dumitrescu a marcat golul de onoare al ilfovenilor.

 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close