Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Debut spectaculos pentru Hizo: FC Vaslui - CFR Cluj 5-3

Debut spectaculos pentru Hizo: FC Vaslui - CFR Cluj 5-3

Debut spectaculos pentru Hizo: FC Vaslui - CFR Cluj 5-3
16 Oct 2010   •   00:11

FC Vaslui a învins campioana României, CFR Cluj, cu 5-3, la capătul unui meci superb care a marcat debutul lui Viorel Hizo pe banca moldovenilor. Sînmărtean a deschis scorul pentru gazde în minutul 27, când a reluat cu capul mingea respinsă de Nuno Claro la centrarea lui Burdujan.

Adailton a făcut 2-0 şapte minute mai târziu, cu un şut superb de la 19 metri, care a lovit transversala şi a intrat în poartă. Tot el s-a aflat la finalizare şi la golul trei al vasluienilor, în minutul 58, când Nuno Claro a scăpat mingea în poartă la un şut din lateral.

Un minut mai târziu, Peralta i-a trimis lui De Zerbi, italianul a preluat la marginea careului şi l-a învins pe Kuciak pentru a readuce CFR Cluj în joc. Totul s-a năruit în minutul 63, când Burdujan a recuperat un balon, a trecut de doi adversari şi l-a învins pe Nuno Claro de la marginea careului. Burdujan şi-a trecut în cont dubla în minutul 87, după o nouă eroare în defensiva oaspeţilor, însă meciul avea să se încheie cu o răbufnire de orgoliu a campionilor. CFR Cluj a reuşit să marcheze de două ori în finalul partidei, prin Bastos şi Emil Dică, însă distanţa de recuperat era mult prea mare.


×
Subiecte în articol: FC Vaslui CFR Cluj Liga I
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close