Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - CFR Cluj, derby-ul semifinalelor Cupei României. Află programul

Dinamo - CFR Cluj, derby-ul semifinalelor Cupei României. Află programul

Dinamo - CFR Cluj, derby-ul semifinalelor Cupei României. Află programul
Sursa foto: cupa romaniei
18 Feb 2010   •   18:11

Cele patru echipe rămase în competiţie în Cupa României şi-au aflat, joi, adversarele în urma extragerii care a avut loc la Casa Fotbalului. Astfel, deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, o va întâlni în penultimul act pe Dinamo, în timp ce FC Vaslui, candidată-surpriză la titlul de campioană în Liga I, va trebui să treacă de FC Braşov pentru a juca în finala competiţiei.
Dinamo şi CFR Cluj vor oferi şocul semifinalelor Cupei României ediţia 2009-2010. Pe lângă cei doi granzi, FC Braşov şi FC Vaslui se luptă pentru un loc în finală. Calificarea se joacă în câte două partide, sistem tur-retur, iar finala competiţiei se va juca pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi.
Partidele se vor disputa pe datele de 23-25 martie - turul şi 13-15 aprilie - returul. Finala de la Iaşi se joacă pe data de 23 mai.
În mod ciudat, singura echipă dintre cele patru care s-a calificat uşor în această fază a competiţiei a fost cea mai puţin reputată, FC Braşov. "Stegarii" au trecut în sferturi de Gloria Bistriţa cu 3-0. Dinamo a învins-o pe Astra Ploieşti cu 2-1, FC Vaslui a dispus de Internaţional Curtea de Argeş cu 1-0 iar CFR Cluj a trecut cu acelaşi scor de Universitatea Craiova.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close