Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo l-a prezentat oficial pe Srdjan Luchin: „Torje mi-a spus că e bine să vin aici”

Dinamo l-a prezentat oficial pe Srdjan Luchin: „Torje mi-a spus că e bine să vin aici”

Dinamo l-a prezentat oficial pe Srdjan Luchin: „Torje mi-a spus că e bine să vin aici”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    08 Sep 2011   •   14:40

Srdjan Luchin, fundaşul disputat de Dinamo şi FC vaslui, a ajuns în cele din urmă în Ştefan cel Mare, acolo unde a fost prezentat oficial chiar înaintea meciului dintre cele două echipe din etapa a 6-a din Liga I, care va avea loc duminică.

Au fost două săptămâni cu schimbări majore în viaţa mea, transferul la Dinamo şi intrarea în lotul naţional. Torje mi-a spus încă din iarnă că e bine să vin la Dinamo. Mă bucur pentru el că a plecat la o etapă superioară în cariera lui, la o formaţie cum este Udinese”, a declarat noul jucător al dinamoviştilor.

Fostul timişorean se simte onorat că a ajuns să evolueze pentru alb-roşii şi nu consideră o problemă faptul că vine de la o rivală tradiţională a „câinilor”.

Sunt onorat că am semnat cu Dinamo, o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc. Sper să mă acomodez cât mai repde aici şi să ajut şi eu prin evoluţiile mele la realizarea obiectivelor. Vin de la o echipă oarecum rivală, sper ca suporterii să mă judece după prestaţiile mele din teren. Nu mi-e frică, sunt un jucător care dă totul pe teren şi îi voi atrage de partea mea. Au mai fost jucători veniţi de la Timişoara care au fost acceptaţi şi au făcut perfomanţă”, a spus fundaşul de 24 de ani.

Titular în ultimul meci al naţionalei, Luchin recunoaşte că este un avantaj faptul că va juca la o echipă din Capitală şi spune că nu se gândeşte pentru moment la un eventual transfer în străinătate.

E mai uşor să faci pasul către naţională de la o echipă din Bucureşti, dar niciodată nu m-am gândit la un transfer în străinătate. Abia am ajuns la Dinamo. Să câştig prima dată un trofeu cu Dinamo şi apoi vom mai vedea. E cel mai improtant lucru momentan”, a explicat jucătorul, care s-a declarat nerăbdător să întâlnească Steaua: „Ştiu că aceste meciuri au o semnificaţie aparte, îmi doresc şi eu să joc într-un derby”.

Antrenorul Liviu Ciobotariu s-a arătat încântat de faptul că transferul lui Luchin s-a realizat în cele din urmă şi este convins că noul său fotbalist nu va avea probleme de adaptare.

Sunt sigur că integrarea lui va fi rapidă, deja acomodarea cu lotul s-a făcut. E un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult, sunt fericit că s-a realizat acest transfer. Este foarte important ca prin prestaţiile lui să ajute la realizarea obiectivului. E foarte bine pentru noi că e un jucător care evoluează pe mai multe posturi, fundaş central, lateral şi chiar mijlocaş la închidere”, a spus tehnicianul din Ştefan cel Mare.


×
Subiecte în articol: Dinamo conferinta de presa transfer
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close