Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo-Oţelul Galaţi 0-1. ?Câinii? pierd puncte din cauza greşelilor şi neseriozităţii

Dinamo-Oţelul Galaţi 0-1. ?Câinii? pierd puncte din cauza greşelilor şi neseriozităţii

Dinamo-Oţelul Galaţi 0-1. ?Câinii? pierd puncte din cauza greşelilor şi neseriozităţii
Sursa foto: gabi tamas
12 Sep 2009   •   21:25

Dinamo s-a împiedicat de Galaţi, după trei succese consecutive, cu CFR Cluj, Slovan Liberec şi Steaua. Când toţi se uitau spre Liga Campionilor sau titlu, gălăţenii i-au prins pe picior greşit.
Relaxaţi, probabil, după seria de victorii şi după cele două săptămâni de întrerupere a campionatului, câinii roşii au înţeles declaraţiile lui Cristi Borcea de dinainte de meci: ?Trebuie să luăm campionatul, aşa că trebuie să batem Oţelul . Dar, atenţie, că au echipă tare!"

Oaspeţii s-au impus cu 1-0 în meciul cu Dinamo, din Ştefan cel Mare, prin golul lui Mircea Axente, în prima repriză, după greşeala lui Gabi Tamaş.
De altfel, cu toate că gazdele au avut un debut în forţă, prin câteva ocazii bune, golul a fost al gălăţenilor, după ce Tamaş a degajat în atacantul gălăţean şi mingea a trecut peste Dolha, în minutul 35.

De cealaltă parte, Andrei Cristea şi Claudiu Niculescu s-au remarcat doar prin ineficienţă-.

Dominarea din repriza secundă şi cele câteva bare nu au adus însă nicio schimbare pe tabelă, mai ales după ce Dorinel Munteanu a aşezat bine echipa în apărare.
?Am avut încredere în echipă. Cred că cele trei puncte sunt meritate, chiar dacă am avut şansă la gol. M-am pregătit pentru orice astăzi, am luat în calcul şi evoluţiile lor bune. Am avut şansă la gol, dar am avut şi alte ocazii", a spus Dorinel Munteanu după meci.

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan , a declarat, sâmbătă, la finalul partidei câştigate în faţa formaţiei Dinamo, cu scorul de 1-0, că a anticipat faptul că echipa antrenată de Dorinel Munteanu nu va fi luată în serios de adversari.

"Mã bucur foarte mult cã am spart gheaţa, chiar am şi anunţat că vom face un meci mare aici. Sper să fie un început pentru noi, mai ales că am avut o apărare foarte tânără, care a reuşit să ţină piept lui Dinamo. Am anticipat că Dinamo nu ne va lua în serios în această seară. De altfel, aşa ni s-a întâmplat şi nouă la meciul cu Ceahlăul. Până la urmă, asta este mentalitatea fotbalistului român şi am mizat pe asta", a spus Stan.

Marius Stan a precizat că meciul făcut de Dinamo cu echipa sa nu va semăna deloc cu cel din Liga Europa. "Meciul acesta nu va semăna deloc cu cel din Liga Europa şi veţi vedea că Dinamo va avea o cu totul altă evoluţie, iar eu le urez succes", a menţionat oficialul gălăţean.


Dinamo: Dolha - Molinero, Moti, Tamas, Pulhac - Torje, Zicu (Alexe '61), N'Doye, Bostina (Rus '78) - And. Cristea (Ze Klanga '73), Niculescu.
Antrenor: Dario Bonetti.

Oţelul: Kolev - Rapa, Zhelev, Sarghi, Ilie - Giurgiu, Neagu, Antal (Carja '90), Golocevac (Patras '76) - Paraschiv - Axente (Matei '71).
Antrenor: Dorinel Munteanu



Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close