Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu, după meciul cu Basel: „Nu s-a văzut că am fost debutanţi”

Dorinel Munteanu, după meciul cu Basel: „Nu s-a văzut că am fost debutanţi”

Dorinel Munteanu, după meciul cu Basel: „Nu s-a văzut că am fost debutanţi”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    15 Sep 2011   •   10:33

La finalul meciului pe care Oţelul Galaţi l-a pierdut la debutul în grupele Ligii Campionilor, 1-2 cu Basel, Dorinel Munteanu s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale, însă şi dezamăgit de faptul că elevii săi au ratat şansa de a obţine un rezultat de egalitate.

Sunt dezamăzit de rezultat, cred că puteam obţine un rezultat de egalitate. Mă bucur că jucătorii au trecut pentru tracul debutului în această competiţie, însă nu am reuşit să profităm de ocaziile avute. Sunt supărat, am avut jocul în mână, nu s-a văzut că era debutul nostru în Liga Campionilor. Ţin să felicit echipa pentru efort, dar sunt supărat că am pierdut. Sunt supărat de rezultat, dar am făcut o partidă bună”, a spus tehnicianul campioanei României.

Dorinel Munteanu a comentat faza care a decis rezultatul final, penaltyul elveţienilor din minutul 82: „Sălăgeanu trebuia să se gândească înainte, vom încerca să-l susţinem, dar a făcut o greşeală. Şi în prima repriză am primit un gol foarte uşor, dublajul nu a dat rezultate, şi am dat posibilitatea adversarilor să fie periculoşi. Mai avem de pus la punct multe lucruri”.

Am simţit o bucurie enormă să marchez la debut, dar golul ar fi însemnat mai mult dacă am fi obţinut o remiză. Nu mai credeam că elveţienii vor marca. La gol, am fost sigur că intră în poartă, nu am avut emoþii. Meciul ne-a dat încredere pentru viitor, pentru că am jucat de la egal la egal cu ei şi cred că putem să obţinem rezultate bune în Liga Campionilor”, a declarat Marius Pena, autorul unicului gol al gălăţenilor.

Adrain Sălăgeanu, jucătorul care a produs penaltyul din care Basel a marcat golul victoriei, consideră că decizia arbitrului a fost prea aspră: „Nu a fost penalty, nu a fost contact. Este primul meu cartonaş roşu din carieră şi a venit, din păcate, la cel mai important meci. Este frustrant, deoarece am jucat bine, am fost curajoşi. Este primul nostru joc în Liga Campionilor şi trebuie să mergem mai departe. Jocul ne dă speranţe pentru viitor”.


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close