Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir a votat pentru permiterea fuziunilor, dar Comitetul Executiv a respins cererea lui Becali

Dragomir a votat pentru permiterea fuziunilor, dar Comitetul Executiv a respins cererea lui Becali

Dragomir a votat pentru permiterea fuziunilor, dar Comitetul Executiv a respins cererea lui Becali
Sursa foto: dumitru dragomir
01 Iun 2009   •   19:20

Gigi Becali a venit în faţa Comitetului Executiv al FRF cu o propunere care l-ar fi enervat la culme pe preşedintele UEFA, Michel Platini. Patronul Stelist vrea să rezilieze unilateral contractele unora dintre jucătorii săi şi a cerut acest drept, dar membrii Comitetului au refuzat unilateral propunerea omului de afaceri, considerând că şi jucătorii ar trebui lăsaţi să plece liberi dacă se va da acest drept cluburilor.
"Steaua a venit cu propunearea ca un club să rezilieze când vrea, unilateral, contractul jucătorilor. Dacă nu le convine ceva cluburilor şi vor să dea afară un jucător, conform acelei propuneri, acestea puteau da afară jucătorii. Bineînţeles că membrii Comitetului Executiv au respins această propunere, pentru că formaţiile nu pot da afară fotbaliştii când vor muşchii lor", a precizat o sursă federală, potrivit prosport.
Becali a dorit să impună şi introducerea în regulament a unui articol privind fuzionarea şi absorbţia cluburilor de forbal, dar un singur membru al comisiei a votat pentru şi cererea a picat. Cel care a votat pentru a fost nimeni altul decât Dumitru Dragomir.
"Era normal ca Steaua să vină cu această ideea. Nici această propunere nu s-a votat, dar a fost un vot pentru, cel al lui Dumitru Dragomir, care a fost de acord. Nu ni s-a părut corect să acceptăm o asemenea propunere. Dacă poţi să joci ca lumea pe teren şi să îţi îndeplineşti obiectivul bine, dacă nu, stai la televizor. Aşa ar face toţi: azi cine e pe loc de cupă europeană? Unirea Urziceni. Hai să îi cumpărăm. Sau, noi retrogradăm, iar Jiul Petroşani promovează. Hai să îi cumpărăm şi rămânem în Liga I", a încheiat sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close