Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dulca, antrenorul Vasluiului: "Ne aşteaptă focul la returul cu Omonia, vom ignora avantajul de două goluri"

Dulca, antrenorul Vasluiului: "Ne aşteaptă focul la returul cu Omonia, vom ignora avantajul de două goluri"

Dulca, antrenorul Vasluiului: "Ne aşteaptă focul la returul cu Omonia, vom ignora avantajul de două goluri"
Sursa foto: cristi dulca
31 Iul 2009   •   09:58

Antrenorul celei de-a doua echipe intrate în focurile cupelor europene, Cristi Dulca, trage semnalul de alarmă după victoria echipei sale cu Omonia Nicosia, 2-0. Ciprioţii vor avea o misiunea foarte grea în retur, dar Dulca se teme foarte mult de puternile nebănuite pe care suporterii fanatici le pot da adversarilor la meciul retur, şi le cere jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ.
"A fost un meci foarte dificil în faţa unei echipe de tradiţie în fotbalul european. Am pregătit meciul respectând adversarul şi contracarându-i forţa ofensivă. Ne aşteaptă un retur de foc la Nicosia. Ne-am creat multe ocazii în această partidă şi putea fi şi 3 sau 4-0, dar am şi ratat. Omonia a mai avut şi avantajul că a jucat două meciuri şi a reuşit să se omogenizeze. Returul va fi altul şi vom aborda meciul de la 0-0. 2-0 nu mă mulţumeşte pe deplin", a declarat Dulca pentru Mediafax.
Calificarea este departe, şi tehnicianul moldovenilor a început deja să le arate jucătorilor săi cum trebuie să gândească înaintea meciului retur.
"Sperăm într-o calificare şi vreau să-i fac pe băieţi să conştientizeze că acest 2-0 nu este suficient. Totuşi, Vasluiul pleacă cu o şansă în plus şi cred că a luat o opţiune importantă în calificarea în turul următor. Trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ şi să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că ştim puterea Nicosiei, care poate reveni oricând", a conchis antrenorul.
FC Vaslui a învins joi formaţia cipriotă Omonia Nicosia, în România, cu scorul de 2-0, datorită "dublei" reuşite de Mike Temwanjera în minutele 8 şi 55. Partida a contat pentru turul al III-lea preliminar al Europa League.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui europa league
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close