Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: trebuie să apăr şi FRF şi FC Timişoara, sunt ca între ciocan şi nicovală

Dumitru Dragomir: trebuie să apăr şi FRF şi FC Timişoara, sunt ca între ciocan şi nicovală

Dumitru Dragomir: trebuie să apăr şi FRF şi FC Timişoara, sunt ca între ciocan şi nicovală
Sursa foto: dumitru dragomir
17 Mar 2009   •   14:58

Lui Dumitru Dragomir nu îi place poziţia în care se află, aceea ce amortizor între Federaţia Română de Fotbal şi clubul de prima ligă FC Timişoara. Vicepreşedinte al FRF şi preşedinte al LPF, Dragomir are obligaţia să apere interesele amânduror părţilor. Considerând că ştie în detaliu cazul construit în jurul echipei de pe Bega, şeful de la Ligă consideră că vinovaţi sunt atât FRF, dar mai ales Claudio Zambon, care a indus în eroare instituţia condusă de Mircea Sandu.
Palmaresul Politehnicii Timişoara nu a ajuns pe căi corecte la Claudio Zambon, consideră Dragomir. Acesta spune că italianul detestat de toţi suporterii Timişoarei a reuşit să inducă în eroare forul fotbalistic român. Din acest motiv, FRF nu poate fi considerată vinovată în totalitate, spune cel supranumit ?Corleone? pentru Mediafax.:
"FRF nu este vinovată sută la sută. Federaţia a fost indusă în eroare, Zambon a fost băiat deştept, s-a folosit de nereguli şi de anumite persoane, iar FRF nu este vinovată sută la sută. Zambon nu poate să scape de instanţele de judecată româneşti. S-a constat că palmaresul şi drepturile conexe aparţin lui ASFC Politehnica Timişoara, deci nu lui Zambon. Zambon a cerut FRF o hârtie pentru a merge la TAS.?
Situaţia nu va rămâne mult timp aceeaşi, consideră şeful Ligii:
?Sunt probe noi, iar Timişoara vrea să se rejudece cazul. SC FC Timişoara a respectat deciziile privind palmaresul, numele şi culorile. Departamentul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF nu a avut împuternicire din partea Comitetului Federal să trimită un înscris la TAS. Din păcate, regulamentul nu permite rejudecarea cazului. Zambon a luat palmaresul pe şmecherii, FRF a fost dusă în eroare, iar Comisia Juridică nu şi-a făcut datoria. Acestea sunt concluziile pe care le putem trage până în acest moment", a adăugat Dragomir, informeazăsursa menţionată.
Timişoara se poate considera nedreptăţită pentru că a pierdut şase puncte pe care le câştigase pe teren, dar nici Dragomir nu se crede mai norocos. De altfel, ?Mitică de la Ligă? crede că este ca şi cum s-ar afla între ciocan şi nicovală.
"ASFC Timişoara este o societate care nu a fost niciodată desfiinţată, dar i s-a luat tot. FRF nu a fost informată de manevrele care s-au făcut acolo. Eu doar am depus dosarul. Timişoara solicită să se pună pe rol ca o revizuire acest material, cu probe noi. Am spus asta în comitetul federal, dar am fost contrazis. Eu trebuie să ţin cu FRF, dar trebuie să ţin şi cu cluburile. Sunt între ciocan şi nicovală. Dacă FRF e vinovată, suntem vinovaţi cu toţii, nu numai Mircea Sandu şi Kassai", a mai precizat Dragomir.
FC Timişoara a pierdut cele şase puncte la începutul lunii septembrie, când FIFA a cerut forului român să penalizeze echipa după ce aceasta a folosit culorile şi palmaresul Politehnicii deşi nu avea dreptul să facă acest lucru.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir LPF FRF FC Timisoara
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close