Antena 3 CNN Sport Fotbal intern După N'Doye, Hăisan şi Neagu au anunţat că vor să plece de la FC Vaslui

După N'Doye, Hăisan şi Neagu au anunţat că vor să plece de la FC Vaslui

După N'Doye, Hăisan şi Neagu au anunţat că vor să plece de la FC Vaslui
15 Ian 2009   •   20:34

Viorel Moldovan rămâne fără jucători, dar acest lucru nu pare să îl deranjeze prea mult pe tehnicianul FC Vaslui. După ce Ousmane N'Doye a fost lăsat de FC Vaslui să plece la Dinamo, pentru că era un fotbalist indisciplinat, Viorel Moldovan a anunţat că portarul Cristian Hăisan şi atacantul Răzvan Neagu au cerut conducerii să fie lăsaţi să plece.
Cei doi jucători au motivat prin faptul că nu sunt folosiţi de tehnicianul moldovenilor. "Răzvan a venit la mine şi mi-a spus că nu crede că face faţă cerinţelor. Vrea să meargă în altă parte, unde să joace. Îl vom da sub formă de împrumut. Cât despre Hăisan, s-a acumulat o anumită frustrare pentru că a stat pe tuşă aproape jumătate de an. Vom căuta un alt portar, nu putem sta doar în Kuciak", a spus Viorel Moldovan despre cei doi, pentru NewsIn.
Hăisan (28 de ani) a fost titular în sezonul trecut pentru FC Vaslui, evoluând în toate cele 34 de meciuri, însă odată cu venirea slovacului Duşan Kuciak nu a mai fost folosit în niciun joc. Neagu (21 de ani) joacă pentru Vaslui din 2006, iar în acest campionat a evoluat în numai 3 partide.
Despre N'Doye, Moldovan a declarat că era "un focar de infecţie pentru echipă". "Era unul din elementele care infecta sănătatea grupului. Numai când îl vedeam şi îmi provoca indigestie. Aşa cum mi-a recomandat, cred că ar fi foarte indicat pentru el să ia multă lămâie", a spus Moldovan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Viorel Moldovan
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close